Δελτίο Τύπου – 19/03/2021

Η Creators of Cosmos S.M.P.C. έχει τη τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει στο διήμερο δράσης για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (ΚΑΛΟ) ‘Coopathon’, στο πλαίσιο του προγράμματος COOpower, το οποίο και έχει ως στόχο την εκπαίδευση και εμπλοκή του κοινού στους κλάδους της Νεανικής Επιχειρηματικότητας, και της ΚΑΛΟ.

Η δράση θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 21 Μαρτίου, και στο πλαίσιο του διημέρου, ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Creators of Cosmos SMPC, Μάριος Χατζηδαμιανός, θα αναλάβει ως μέντορας να ενισχύσει τις ομάδες που συμμετέχουν, στην προσπάθεια τους εντός 48 να συστήσουν μία επιχειρηματική ιδέα στο τομέα ΚΑΛΟ.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδαμιανός, ως ο μόνος Έλληνας αναγνωρισμένος μεσίτης γνώσης για το τομέα της ΚΑΛΟ, θα ενισχύσει τις ομάδες επιχειρώντας να συνδυάσει το μοντέλο ΚΑΛΟ με μορφές ιδιωτικών σχημάτων, στα πρότυπα που λειτουργεί η εταιρεία μας, μεταλαμπαδεύοντας με αυτό τον τρόπο τις γνώσεις και τα εργαλεία που εξασφάλισαν και τη δική μας επιτυχία στις επόμενες γενιές επιχειρηματιών.

Το πρόγραμμα αποτελεί μία συνεργασία του British Council και της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μάθετε περισσότερα στον ακόλουθο σύνδεσμο

COOPAthons Greece

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παρακολουθήστε τα νέα μας, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *