Παραμένουμε σε αναστολή παροχής υπηρεσιών για αυτό και συνεχίζουμε την ανάπτυξη των δικτύων μας – 30/01/2021

Ήδη ο πρώτος μήνας του νέου έτους έκλεισε και η κατάσταση αναφορικά με τις επιπτώσεις της επιδημίας του κορονοϊού, μας υποχρεώνει να παραμείνουμε σε αναστολή παροχής υπηρεσιών με βάση του Κωδικούς Δραστηριότητας μας, οπότε και δεν έχουμε πολλά να σας πούμε για το σχεδιασμό και την εξέλιξη των προϊόντων αυτής της χρονιάς, τουλάχιστον επί του παρόντος.

Ωστόσο, ο ίδιος ακριβώς περιορισμός μας οδήγησε να αναπτύξουμε περαιτέρω το δίκτυο των επικοινωνιών μας και να συστήσουμε την εταιρεία μας σε επενδυτικά σχήματα που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μεταξύ άλλων, γνωρίσαμε τη Metavallon VC, τη Venture Friends, το Proud Fund 1.

Ταυτόχρονα, ο διευθυντής Επικοινωνίας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της εταιρείας μας, Μάριος Χατζηδαμιανός, συνέχισε τη συνεργασία του με το Chartered Institute of Fundraising του Ηνωμένου Βασιλείου, ως ένα από τους συγγραφείς του ανανεωμένου οδηγού για την αναζήτηση και εξασφάλιση πόρων, το οποίο και αναμένεται αργότερα εντός της χρονιάς να κυκλοφορήσει διαδικτυακά. Επισκεφτείτε τη σελίδα του οργανισμού για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για όλους του επικεφαλής και εργαζόμενους σε οικονομικά τμήματα εταιρειών, μη κερδοσκοπικών – κυβερνητικών οργανισμών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Παράλληλα, εξελίχθηκαν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις της εταιρείας με την οικογένεια του δολοφονημένου Ζακ (Zackie Oh) Κωστόπουλου, ώστε να πραγματοποιήσουμε εντός των επομένων μηνών καμπάνια συλλογής πόρων, για την υποστήριξη του δικαστικού αγώνα της οικογένειας. Νιώθουμε μεγάλη τιμή, για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο εταιρικό μας σχήμα και σημαντική προς αυτή την κατεύθυνση υπήρξε και η συμβολή των δικηγόρων της οικογένειας Άννυς Παπαρρούσου και Κλειούς Παπαντολέων, τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς πρόκειται για μία δράση που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας να ανακαλύψετε εκ νέου την ταυτότητα φύλου και ότι συνεπάγεται η προσπάθεια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του ΛΟΑΤΚΙΑ+ πληθυσμού.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παρακολουθήστε τα νέα μας, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *