Προχωρώντας με νέες συνεργασίες και σχέδια – 24/02/2020

Η Creators of Cosmos ανακοινώνει το νέο της πορτφόλιο συνεργασιών, οι οποίες εγκαθιδρύθηκαν τον Φεβρουάριο.

Η εταιρεία μας συμμετείχε στη διήμερη εκδήλωση “Design Jam για την ισότητα στις επιχειρήσεις”, που διοργάνωσε ο οργανισμός Women on Top. Κατά τη διάρκεια του διήμερου, η Creators of Cosmos, από κοινού με μία μικρή ομάδα συμμετεχουσών, δημιούργησε το σενάριο LARP “Αμαζόνες”, ως εργαλείο δια βίου μάθησης για την αντιμετώπιση της ανισότητας που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στο εργασιακό περιβάλλον. Το προϊόν εντάχθηκε ήδη στον κατάλογο της εταιρείας μας. Η Creators of Cosmos θα ήθελε προσωπικά να ευχαριστήσει τις κυρίες Βη Μπουγάνη, Παναγιώτα Κασσαβέτη, Αικατερίνη Γλασουκάκη και Μαρία Κατριβέ, οι οποίες και συμμετείχαν στο σχεδιασμό του παιχνιδιού και τις βραβεύει κατοχυρώνοντας για λογαριασμό τους τα πνευματικά δικαιώματα του σεναρίου. Έτσι, κάθε φορά που η εταιρεία θα λειτουργεί το εν λόγω σενάριο, οι συνδημιουργοί του θα λαμβάνουν αμοιβή πνευματικών δικαιωμάτων, όπως σημείωσε κατά το κλείσιμο των εργασιών ο Διευθυντής Επικοινωνιών και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της εταιρείας, Μάριος Χατζηδαμιανός. Για να μάθετε περισσότερα για την προσπάθεια επισκεφτείτε τον σύνδεσμο https://womenontop.gr/design-jam-conclusions/.

Ο Φεβρουάριος μας έφερε και νέες συνεργασίες, αυτή τη φορά με στο σχεδιασμό νέων σεναρίων παιχνιδιών. Έτσι και θα παράγουμε σενάρια για 17 προορισμούς στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον όμιλο MTC, έναν τίτλο που θα χρησιμοποιηθεί κατ’ αποκλειστικότητα από εταιρεία παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας στην Κύθνο, καθώς και δύο προϊόντα για εταιρείες μάρκετινγκ όπως επίσης και ένα προϊόν για λογαριασμό εταιρείας διοργάνωσης εταιρικών εκδηλώσεων.

Αναφορικά με τον άξονα της Οικονομίας της Γνώσης, η εταιρεία κατέθεσε αίτηση για να ενταχθεί ως μέλος στην Διεθνή Αρχή για την διαχείριση Πολιτιστικών αγαθών, καθώς και αγαθών της Δημιουργικής Βιομηχανίας. Για να μάθετε περισσότερα για την αρχή επισκεφτείτε τον σύνδεσμο https://www.iccira.org. Επιπλέον, είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την παρουσίαση του μοντέλου της εταιρείας μας σε σπουδαστές και σπουδάστριες του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Γλυφάδας, όπου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους μελλοντικούς επαγγελματίες του τουρισμού για τις ωφέλειες που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις που υιοθετούν φιλικές προς τα LARP επιχειρηματικές πολιτικές.

Επίσης, στο ίδιο πλαίσιο, με χαρά ανακοινώνουμε τις νέες μας συνεργασίες με το Χαροκόπειο πανεπιστήμιο και την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, στο πλαίσιο της οποία θα σχεδιάσουμε δύο προγράμματα μεταπτυχιακών στο αντικείμενο των ειδικών ψηφιακών και φυσικών εφέ κινηματογράφου. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό νέο που θα θέλαμε να ανακοινώσουμε αποτελεί η υποδοχή σε διαπραγματεύσεις με τους δήμους Πειραιά και Περιστερίου για την δημιουργία δύο παιχνιδιών που θα σχεδιαστούν από νεαρούς κατοίκους των δύο δήμων.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και συνεχίστε να μαθαίνετε τα νέα μας, χρησιμοποιώντας την φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *