Αν η γνώση είναι δύναμη, τότε μόλις γίναμε σούπερ ήρωες! – 25/01/2020

Είναι με μεγάλη χαρά και τιμή να μοιραστούμε μαζί σας μια μεγάλη επιτυχία της Creators Cosmos. Στις 18 Ιανουαρίου 2020, η κ. Ξανθίππη Τοκμακίδου παρουσίασε τη διδακτορική  διατριβή με τίτλο: “Η χρήση της εφαρμογής «Τo Καρναβάλι των ζώων» στο iPad για την ενίσχυση της ξένης γλώσσας σε παιδιά πρωτοσχολικής ηλικίας”, κατά τη διάρκεια του 7ου  Επιστημονικού Συνεδρίου: Σχεδιασμός Διδασκαλίας, Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης των Εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων, που πραγματοποιήθηκε στη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη».

Ο λόγος για τον οποίο αυτή η διδακτορική έρευνα είναι σημαντική για εμάς έχει να κάνει με δύο γεγονότα. Πρώτον, η κ. Τοκμακίδου και ο κος Χατζηδαμιανός (ως βοηθός ερευνητής) ολοκλήρωσαν τη διατριβή, λαμβάνοντας όχι μόνο τον βαθμό «Άριστα» για το έργο τους, αλλά και την αναγνώριση της ως μιας από τις πλέον σημαντικές στο πεδίο της διεπιστημονικής εκπαίδευσης από την επιτροπή αξιολόγησης του Πανεπιστημίου Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη. Δεύτερον, αυτή είναι μια από τις έρευνες, αν όχι η μεγαλύτερη, που μας επέτρεψε να προσδιορίσουμε δείκτες που αποδεικνύουν τη σημασία του σχεδιασμού μαθησιακών δραστηριοτήτων μέσω παιχνιδιών. Για αυτό και χρησιμοποιήσαμε την έρευνα για να εγκαθιδρύσουμε το επιχειρησιακό μας μοντέλο και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να το μοιραστούμε μαζί σας.

Θέλουμε να συγχαρούμε την κα Τοκμακίδου για την επιτυχία της και να μοιραστούμε το έργο της, μέσω του παρακάτω συνδέσμου https://www.didaktorika.gr/eadd/handle/10442/45853. Με μία δωρεάν εγγραφή θα είστε σε θέση να διαβάσετε τα πάντα για την τριετή προσπάθειά μας να εγκαθιδρύσουμε το λειτουργικό μοντέλο μας και να δημιουργήσουμε ισχυρές βάσεις για την ανάπτυξή μας.

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, Μάριος Χατζηδαμιανός, ήδη πραγματοποιεί συναντήσεις με μεγάλα πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Αθήνα, προκειμένου να εισαγάγει τα επόμενα βήματα, που ανταποκρίνονται στον πυλώνα της Οικονομίας της Γνώσης. Αυτά αφορούν στο σχεδιασμό και στην υποβολή δύο μεταπτυχιακών προγραμμάτων που θα λειτουργήσουν το καλοκαίρι του 2020, στη συνεργασία με ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα για τη διάδοση του επιχειρηματικού μας μοντέλου σε μελλοντικούς επαγγελματίες, στην προετοιμασία μιας νέας διδακτορικής διατριβής σε σχέση με την Περιβαλλοντική Ψυχολογία, καθώς και στην έναρξη του προγράμματος έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας μας.

Ο κος Χατζηδαμιανός εκπροσώπησε επίσης την εταιρεία μας στο συνέδριο που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας με τίτλο «Γέφυρες οικοδόμησης: τα ελληνικά πανεπιστήμια ανοιχτά στον κόσμο», με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εκπαίδευσης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με εκπροσώπους της ΜΚΟ “Study in Greece”, προκειμένου να αναπτύξει προϊόντα που θα φέρουν διεθνείς φοιτητές στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και συνεχίστε να λαμβάνεται τα νέα μας, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *