Συνεχίζουμε την προσπάθεια και η προσπάθεια μας ανταμείβει – 17/11/2018

Ευχάριστα νέα και αυτόν τον μήνα με πολλά και ενδιαφέροντα γεγονότα να συμβαίνουν στην μικρή μας παρέα.

Συγχαρητήρια θα θέλαμε να δώσουμε στη διευθύντρια Έρευνας, Περιβάλλοντος, Ασφάλειας, Συστημάτων & Τεχνολογίας, Αντζελίνα Κονδύλη, η οποία και έλαβε υποτροφία για να ξεκινήσει μεταπτυχιακές σπουδές ώστε να καταστεί πιστοποιημένη επαγγελματίας αναλύτρια συστημάτων. Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει η Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Πειραιά. Επ’ ευκαιρίας της έναρξης των μαθημάτων σήμερα θα θέλαμε να συγχαρούμε τη συνάδελφο μας και να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία.

Σε συνέχεια του προγράμματος υποδοχής νέων στελεχών, είχαμε μια σημαντική εργασία που ανέλαβε η κα Φωτεινή Καββαδία ώστε να περατώσει τον σχεδιασμό της κάτοψης τόσο του καταστήματος μας στην οδό Θεάτρου, όσο και του χώρου που θα φιλοξενήσει τις δράσεις μας στο πρώην bar Guru, επί της πλατείας Θεάτρου, στο πλαίσιο της δράσης ‘Κατάστημα στο Κέντρο’ του προγράμματος ‘This is Athens – Polis²’.

Στις 15 Νοεμβρίου 2018, η επιστημονική υπεύθυνος των προγραμμάτων Έρευνας και Ανάπτυξης, Ξανθίππη Τοκμακίδου και ο διευθυντής Επικοινωνιών και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Μάριος Χατζηδαμιανός, παραβρέθηκαν στην τελετή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του προγράμματος ‘Proof of Concept’, του επιστημονικού πάρκου Πατρών, στο οποίο καταθέσαμε υποψηφιότητα συμμετοχής. Μπορεί να μην επιλεγήκαμε τελικά ως εταιρεία, ωστόσο αναπτύξαμε ατζέντα για πιθανές συνεργασίες με τους φορείς που υποστηρίζουν τις δράσεις του επιστημονικού πάρκου.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης νέων συνεργιών, πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα συνάντηση μεταξύ του καθηγητή του Πάντειου πανεπιστημίου και επιστημονικά υπεύθυνο του Gamelab Panteion, Ιωάννη Σκαρπέλου και ομάδας της εταιρείας αποτελούμενης από τους Γιώργο Κουγιουμτζή, υποψήφιο για ανάληψη της θέσης του Μηχανικού Περιβάλλοντος, και τον Μάριο Χατζηδαμιανό. Στη συνάντηση συζητήθηκαν λεπτομέρειες για το πως οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να αναπτύξουν συνεργασία σε ερευνητικό πρόγραμμα, ώστε να διερευνηθούν τα αποτελέσματα του gaming σε συνδυασμό με την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες.

Πληροφορηθείτε για τα νέα και τις εξελίξεις με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό μας δελτίο, μέσω της φόρμας που θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *