Νέες συνεργασίες έφερε ο Νοέμβρης – 13/11/2018

Η Creators of Cosmos ξεκίνησε δυναμικά το Νοέμβριο με τις νέες συνεργασίες που εγκαινίασε. Η πρώτη από αυτές είναι με ένα παλιό γνώριμο μας, τον κo Γιώργο Νάστο. Ο πιστοποιημένος Hatha and Raja Yoga Εκπαιδευτής (500H Yoga Alliance International USA, INDIAN), επιστρέφει στην εταιρεία, μετά την επιτυχημένη συνεργασία του περασμένου Ιουνίου στο σεμινάριο-εργαστήριο υπό τον τίτλο «Κιναισθητική Νοημοσύνη και βελτίωση της εμπειρίας παικτών L.A.R.P.», για ένα πλήρη κύκλο μαθημάτων Hatha Yoga.

Στο πλαίσιο της δράσης ‘Κατάστημα στο Κέντρο’, του προγράμματος ‘This is Athens-Polis²’, ο κ. Νάστος θα πραγματοποιεί πρακτικές Hatha Yoga για την ανάπτυξη κιναισθητικής νοημοσύνης στο χώρο του πρώην καταστήματος Guru στην πλατεία Θεάτρου. Με αφορμή την πρώτη πρακτική που πραγματοποιείται σήμερα, θα θέλαμε να ευχηθούμε στον ίδιο αλλά και στις/στους μαθήτριες/μαθητές του κάθε επιτυχία. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την εταιρεία μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας και συναντίληψης με την νεοφυή επιχείρηση Silvita Greece, η οποία δραστηριοποιείται στη διαμεσολάβηση παροχής υπηρεσιών τουρισμού υγείας και ευεξίας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Η Creators of Cosmos θα αναλάβει το αντικείμενο του πολιτισμού για λογαριασμό της Silvita Greece, ενώ θα προσφέρει στην εταιρεία όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών της, με βάση την καινοτόμο μεθοδολογία ανάπτυξης επιχειρησιακού σχεδιασμού που έχει εκπονήσει.

Η τρίτη περίπτωση αφορά στην συνεργασία με την ΜΚΟ Νηρωή, μία ομάδα ανθρώπων που επιλέγουν τον διαφορετικό δρόμο της βιωματικής αφύπνισης των ατόμων μέσα από δράσεις πολιτισμού και με επίκεντρο την φιλοσοφία. Οι δύο ομάδες θα σχεδιάσουν από κοινού ένα παιχνίδι με στόχο να γνωρίσουν οι επισκέπτες της Αθήνας τα υλικά με τα οποία καλλωπίζονταν οι αρχαίες Αθηναίες, να βρουν τα ίδια ακριβώς υλικά κρυμμένα σε καταστήματα του ιστορικού κέντρου της πόλης, και να γνωρίσουν τους καταστηματάρχες και τα προϊόντα τους. Περισσότερα νέα θα βρείτε σχετικά με όλα τα παραπάνω στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας, μέσω της σχετικής φόρμας που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *