Ανεβάζοντας τη θερμοκρασία! – 30/07/2019

Ο Ιούλιος έχει σχεδόν τελειώσει και η θερμοκρασία ανεβαίνει, καθώς ο Αύγουστος βρίσκεται λίγο πιο κοντά, και για όλους εμάς στην Creators of Cosmos η προσπάθεια συνεχίζεται για το κλείσιμο ενός έτους γεμάτου επιτυχίες. Κατά τη διάρκεια του μήνα των γενεθλίων μας, καταφέραμε να επικοινωνήσουμε την επιχειρηματική μας πρόταση για Παιχνίδι Ρόλων Φυσικής Κλίμακας σε αστικό ιστό με τίτλο «Τρίστρατο – Η επιστροφή της Θεάς» σε 50 ξενοδοχεία με έδρα την Αττική. Το παιχνίδι είναι το πρώτο του είδους του για την εταιρεία μας και είναι αφιερωμένο στους επισκέπτες της Αθήνας.

Στις 19 Ιουλίου 2019, συναντήσαμε τους ιδιοκτήτες του Little Kook στην Αθήνα και συζητήσαμε τη δυνατότητα δημιουργίας ενός παιχνιδιού βασισμένου στην αρχιτεκτονική και την αισθητική του καταστήματος. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να συστήσουμε στην αγορά τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε μια εταιρεία να λειτουργήσει νέες επιχειρηματικές ιδέες και έτσι να απολαύσει τα οικονομικά οφέλη από την εφαρμογή πρωτοκόλλων λειτουργίας φιλικών προς το αντικείμενο των L.A.R.P.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι κατά τον μήνα Αύγουστο θα διεξαγάγουμε τις τελικές δοκιμές για τα παιχνίδια μας συμπεριλαμβανομένου του MVP μας, ώστε να καταστεί εφικτό να φιλοξενήσουμε σχεδόν 100 παίκτες από όλο τον κόσμο μέσα στην επόμενη περίοδο. Με την ολοκλήρωση των δοκιμών ολοκληρώνουμε τη φάση προ-παραγωγής μας και μπαίνουμε στην περίοδο πωλήσεων, κατά την οποία όλοι εσείς θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα από τα σενάρια μας είτε στην Αθήνα είτε στο Πήλιο.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι για τον Αύγουστο μήνα, δεν θα αποστέλλουμε δελτία τύπου ή ενημερωτικά δελτία, προκειμένου να αφιερώσουμε πλήρως τους εαυτούς μας για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα παιχνίδια μας, ώστε οι πελάτες μας να απολαύσουν το μέγιστο που μπορεί να προσφέρει η εταιρεία μας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις προσπάθειές μας να βρούμε το νέο μας σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, οπότε ελπίζουμε ότι στην επόμενη επικοινωνία σας θα σας ενημερώσουμε για τις νέες διευθύνσεις γραφείων και καταστημάτων μας.

Εσείς φροντίστε τους εαυτούς σας και είθε ο καλοκαιρινός ήλιος να γεμίζει τις καρδιές σας με ζεστασιά και ενέργεια για να ονειρευτείτε μεγαλεπήβολα σχέδια. Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *