Συμφωνία συνεργασίας με το Knowledge Broker’s Forum, και ανάληψη σχεδιασμού και λειτουργίας του νέου site και των επικοινωνιών του δικτύου από την Creators of Cosmos – 15/07/2019

Αφού ολοκληρώσαμε τις διαπραγματεύσεις με τους φορείς διαχείρισης του δικτύου μεσιτών γνώσης Knowledge Broker’s Forum, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Creators of Cosmos αναλαμβάνει για τα επόμενα δύο χρόνια την διαχείριση των επικοινωνιών του δικτύου αλλά και την κατασκευή και φιλοξενία της νέας ιστοσελίδας του δικτύου.

Το Knowledge Broker’s Forum (KBF) λειτουργεί από την ημέρα ίδρυσης του ως χώρος συνεργασίας για την ανάδειξη και προώθηση της σημασίας της διαμεσολάβησης σε θέματα που αφορούν στη διεθνή ανάπτυξη. Κατά την ίδρυση του, το 2010, πάνω από 270 μέλη συμφώνησαν να μοιραστούν τη μάθηση μέσω συζητήσεων, και να ανταλλάσσουν δημοσιεύσεις και απόψεις μέσω σχετικών συζητήσεων επί του θέματος. Τα μέλη του KBF καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα πεδίων στον τομέα της διαμεσολάβησης -από βιβλιοθηκονόμους ερευνητές υγείας στον Καναδά έως ακαδημαϊκούς στην Ινδία και από επαγγελματίες στον τομέα της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας από την Ελλάδα, σε γεωργικούς εμπειρογνώμονες από την Αργεντινή. Το KBF ιδρύθηκε και υπόκειται στην διαχείριση του I-K-Mediary Network, ένα παγκόσμιο δίκτυο οργανισμών που διαδραματίζουν ρόλο διαμεσολάβησης στη γνώση και την πληροφόρηση σε θέματα διεθνούς ανάπτυξης, με επικεφαλής επτά παγκόσμιες οργανώσεις. Το KBF υποστηρίχθηκε οικονομικά τα προηγούμενα έτη από τη σύμπραξη «Research Matters», μια κοινή πρωτοβουλία του Καναδικού Διεθνούς Κέντρου Έρευνας για την Ανάπτυξη και του Ελβετικού Οργανισμού για την Ανάπτυξη και τη Συνεργασία.

Μετά το πέρας της χρηματοδότησής αυτής, το δίκτυο κατέληξε σε συμφωνία με την εταιρεία μας ώστε να προσφέρουμε την υποστήριξή μας για να δημιουργήσουμε τη νέα ιστοσελίδα της κοινότητας και να δημιουργήσουμε συνεργατικές σχέσεις μεταξύ των μελών, βασισμένες σε κοινά έργα. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε από την πλευρά μας στο έργο που κατάφεραν τόσοι εξαίρετοι επαγγελματίες πριν από εμάς, με αποτέλεσμα να κρατήσουν το δίκτυο ενεργό και παραγωγικό για σχεδόν μια δεκαετία. Αυτή τη φορά ελπίζουμε ότι τα μέλη του KBF θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν να προσφέρουν την εμπειρογνωμοσύνη τους σε εκατομμύρια ανθρώπους, δημιουργώντας και παρουσιάζοντας ιδέες για τη χάραξη πολιτικής βάσει τεκμηριωμένων στοιχείων.

Θέλουμε να συγχαρούμε προσωπικά τον Μάριο Χατζηδαμιανό, διευθυντή Επικοινωνιών και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για την επίτευξη μιας τέτοιας τεράστιας εταιρικής σχέσης για την εταιρεία μας και να μοιραστούμε την υπερηφάνεια μας για τον μοναδικό Έλληνα μέλος του δικτύου με εξειδίκευση στην Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία.

Μείνετε ενημερωμένοι με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό μας δελτίο, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που βρίσκεται στην σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *