Επιστρέψαμε πιο δυνατοί από πριν! – 22/09/2019

Έχοντας να αντιμετωπίσουμε πλήθος ζητημάτων, καθώς ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές των παιχνιδιών μας, επιστρέφοντας στην Αθήνα έπρεπε να αναζητήσουμε μια νέα κατοικία για τα γραφεία GDPR λόγω της ολοκλήρωσης της συνεργασίας μας με την Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Αυτό αποτέλεσε πισωγύρισμα, ωστόσο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Silvita Greece S.A. για την προσφορά συνεργατικού χώρου φιλοξενίας στα γραφεία τους στο κέντρο της πόλης, επιτρέποντάς μας να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας.

Αλλά τα προβλήματά μας δεν τελείωσαν εκεί, καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσουμε μεγάλη απώλεια δεδομένων λόγω δυσλειτουργίας των συστημάτων μας. Θα προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό, αλλά θα χρειαστούμε τη βοήθειά σας. Εάν έχετε βρεθεί ποτέ σε μια από τις εκδηλώσεις μας και έχετε οποιοδήποτε είδος φωτογραφικού υλικού για να μοιραστείτε, μπορείτε να μας το αποστείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας: [email protected]

Όσον αφορά στην προηγούμενη περίοδο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα δοκιμαστικά των παιχνιδιών μας ήταν επιτυχημένα και έτσι είμαστε έτοιμοι να ενεργοποιήσουμε τις πωλήσεις συμμετοχών. Το γεγονός όμως που μας ξάφνιασε ήταν ότι μας ζητήθηκε να παραβρεθούμε σε συνάντηση με εταιρεία ενοικιαζόμενων δωματίων στην περιοχή της Χαλκιδικής, η οποία και μας ζήτησε να επεκτείνουμε τα έργα μας και στην Βόρεια Ελλάδα, έχοντας συμμετάσχει στο παιχνίδι μας στο Πήλιο. Σκοπός της συνεργασίας  είναι η δημιουργία ενός παιχνιδιού στην περιοχή για ντόπιους και τουρίστες. Αυτό το νέο παιχνίδι προστίθεται στο χαρτοφυλάκιό μας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό παραγωγών μας σε έξι. Πιθανότατα αν βρεθείτε στο Πήλιο ή στη Χαλκιδική το επόμενο διάστημα να σας δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα από τα παιχνίδια μας, για αυτό μείνετε ενημερωμένοι.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Διευθυντής Επικοινωνιών και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Μάριος, θα ταξιδέψει στη Νότια Κορέα ως μέλος του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων της οργανωτικής επιτροπής Better Together Challenge 2019, κατόπιν της υποβολής πρότασης που αφορούσε στην εκ νέου ανάδειξη της περιφέρειας Pyeong Chang, όπου πραγματοποιήθηκαν οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες το 2018. Η ιδέα αυτή τη χρονιά είχε τίτλο “Πώς να μετατρέψουμε την τοποθεσία του Ολυμπιακού Σταδίου σε ένα μνημείο ειρήνης και να ενισχύσουμε μια βιώσιμη περιφερειακή ανάπτυξη;”. Η εταιρεία μας, παρόλο που υπέβαλε την πρότασή της ως διαγωνιζόμενη, επιλέχθηκε ως μία από τους 40 ειδικούς συμβούλους που θα παραβρεθούν για να μοιραστούν την εμπειρία και την εξειδίκευση τους με άλλους διαγωνιζόμενους και συμμετέχοντες. Είναι μεγάλη τιμή για την εταιρεία μας να εισερχόμαστε σε αλυσίδες εμπορίου παγκόσμιας αξίας, λίγους μόνο μήνες μετά την ολοκλήρωση της φάσης εγκαθίδρυσης κατά το πρώτο έτος λειτουργίας μας.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *