Προσπαθώντας να παραμείνουμε ενεργοί – 20/10/2020

Όπως πολλοί από εσάς εκεί έξω, νιώθουμε λίγο απογοητευμένοι από την κατάσταση αυτή τη στιγμή, όσον αφορά στο ξέσπασμα της επιδημίας. Φυσικά, προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις κυβερνητικές οδηγίες που επιβλήθηκαν, περιορίσαμε τη δέσμευση του προσωπικού μας σε μια ελάχιστη βάση, ώστε να παραμείνουν ασφαλείς. Το ίδιο ισχύει και για τα έργα μας. Είναι μία δύσκολη περίοδος για πολλούς από εμάς επαγγελματικά και προσωπικά.

Παρ’ όλα αυτά, προσπαθούμε ακόμα να σχεδιάσουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες, και σε αυτό το βαθμό η Creators of Cosmos SMPC συνεργάστηκε με τη νεοσύστατη εταιρεία «Open Ways», στην Κατερίνη, με την οποία προχωρήσαμε στην παραγωγή και μεταφορά γνώσης, προκειμένου να τους εμπνεύσουμε να δημιουργήσουν τη δική τους σειρά προϊόντων. Έτσι, αισθανόμαστε περήφανοι που βλέπουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο να υιοθετείται από άλλες εταιρείες που μοιράζονται τη νοοτροπία μας. Δεν θα περάσει πολύς καιρός έως ότου η ομάδα της “Open Ways” είναι έτοιμη, οπότε και θα συνεργαστούμε μαζί τους στο σχεδιασμό κοινών έργων.

Είχαμε επίσης την ευκαιρία να δημιουργήσουμε νέα κανάλια επικοινωνίας με διάφορους οργανισμούς, προσπαθώντας να βρούμε εναλλακτικές ευκαιρίες κέρδους, και σε αυτό το βαθμό σχεδιάζουμε διάφορα σεμινάρια και ερευνητικά έργα που θα αναπτυχθούν τους επόμενους μήνες, καθώς δεν διαβλέπουμε αλλαγές στην ικανότητα των διαφόρων χωρών να αντιμετωπίσουν επιτυχώς την επιδημία covid. Για να αναφερθούμε σε μερικές από αυτές τις επαφές ενδεικτικά: ΑΜΚΕ IASIS, δίκτυο EBEN και 17 δήμοι σε όλη την Ελλάδα. Ελπίζουμε ότι όλοι θα παραμείνουν ασφαλείς και δεν θα περάσει πολύς χρόνος μέχρι να συναντηθούμε ξανά, σύντομα.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παρακολουθήστε τα νέα μας, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *