Σχεδόν καλοκαίρι – 30/05/2021

Στον τελευταίο μήνα της άνοιξης, δυστυχώς για μία ακόμα φορά θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι παραμένουμε σε αναστολή εργασιών, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες για την αντιμετώπιση της επιδημίας, οπότε και θα σας μεταφέρουμε για λίγο στο παρασκήνιο των προσπαθειών μας.

Στο πλαίσιο περαιτέρω ανάπτυξης του επιχειρηματικού μας κύκλου, και καθώς ήδη διανύουμε τον πρώτο χρόνο της pre-seed περιόδου της εταιρείας, αποτέλεσε για εμάς μεγάλη τιμή να λάβουμε δυο ξεχωριστές βεβαιώσεις για το επιχειρηματικό μας μοντέλο και τις δυνατότητες ανάπτυξης που διαθέτουμε, καθώς πραγματοποιήσαμε δύο επιτυχημένες συναντήσεις με υποψήφιους επενδυτές, στο πλαίσιο του προγράμματος Greek Startup Universe.

Το πρόγραμμα αποτελεί μια πρωτοβουλία των Startup-Greece και Founderhood με κοινό στόχο την ανάπτυξη του tech startup οικοσυστήματος στην Ελλάδα και το κόσμο και στηρίζεται σε πυλώνες κλειδιά για την εξέλιξη των συμμετεχόντων, όπως Live Q&A Office Hours με καταξιωμένους Έλληνες founders και επενδυτές, 1-on-1 meetings με εξειδικευμένους επαγγελματίες ελληνικής προέλευσης, online ενεργό community, πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό, εργαλεία και υπηρεσίες.

Στόχος μας ήταν να προσελκύσουμε το επενδυτικό ενδιαφέρον Ελλήνων επιχειρηματιών της διασποράς, για την συλλογή πόρων ώστε να προχωρήσουμε με εξασφαλισμένη επιτυχία στο pre-seed και seed στάδιο ανάπτυξης της εταιρείας μας, και όπως εκτιμούμε, σταδιακά οδεύουμε προς την κατεύθυνση αυτή με σταθερά βήματα.

Στην ίδια προοπτική ήταν και η υποψηφιότητα που καταθέσαμε στο διαγωνισμό ανάδειξης καινοτόμων δράσεων για την περιφερειακή τουριστική ανάπτυξη, τον οποίο και διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών. Ευχόμαστε η πρόταση μας να καταφέρει να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό και να βρεθεί ψηλά στις προτιμήσεις των ειδικών και του κοινού.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι σύντομα δύο νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας θα βρουν το δρόμο τους προς το καταναλωτικό κοινό, και εσείς που θα βρεθείτε σε Χαλκιδική και Αρχαία Ολυμπία, μπορείτε να μας αναζητήσετε αυτό το καλοκαίρι, για να περάσετε μαζί μας τις διακοπές σας στις δύο περιοχές, δημιουργικά με τη συμμετοχή σας σε αυτά. Σύντομα θα ανακοινώσουμε περισσότερα για τις δύο αυτές προσπάθειες.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παρακολουθήστε τα νέα μας, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *