Επιστρέφουμε δυναμικά στην καθημερινότητα – 30/04/2021

Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δοθεί πράσινο φως για την επανέναρξη των εργασιών της εταιρείας μας, ο Απρίλιος υπήρξε ένα μήνας, νέων συνεργειών για εμάς.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής ‘Live Action Greece’, την οποία και υλοποιούμε από το 2020, η εταιρεία μας σε συνεργασία με τα ακόλουθα πανεπιστήμια: Πολυτεχνείο Κρήτης, Εθνικό και Καποδιστριακό Αθηνών, και Πάντειο, με τη συνδρομή των εταιρειών MTC Group, 360°points of view, Miss Taxi Ghana και τη συμμετοχή εξαίρετων επαγγελματιών ως ανεξάρτητων συνεργατών, κατέθεσε αίτηση συμμετοχής στο πλαίσιο του θεσμού Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Πολιτισμού – Elevsis2023, ενώ, σχεδίασε και κατέθεσε ερευνητική πρόταση στο πλαίσιο του προγράμματος Horizon της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με την ελπίδα ότι οι αιτήσεις μας θα τύχουν έγκρισης, αναμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα.

Η κατεύθυνση του συνόλου των προτάσεων αφορά στην μετατροπή έξυπνων πόλεων σε κόμβους διασύνδεσης των χρηστών-πολιτών, με βάση τις κοινωνικές-οικονομικές και πολιτισμικές αλληλεπιδράσεις που λαμβάνουν χώρα εντός των ορίων τους.

Επιπλέον, και συνεχίζοντας την ανάπτυξη των δικτύων μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της εταιρείας μας, Μάριος Χατζηδαμιανός, έλαβε και επίσημα -μετά την υπογραφή των σχετικών πρωτοκόλλων- τον τίτλο του Πρέσβη επί Τιμής, της νέας Διεθνούς Κανονιστικής Αρχής σε θέματα Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών ‘ICCIRA’, οπότε και διαμέσου αυτού του τίτλου θα ενισχύσει την δυναμική της διεθνούς αρχής στη διασύνδεση της με κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και την κοινωνία των πολιτών, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των συγκεκριμένων κλάδων.

Παράλληλα τόσο ο κ. Χατζηδαμιανός όσο και η Διευθύντρια Έρευνας, Περιβάλλοντος, Ασφάλειας, Συστημάτων και Τεχνολογίας της εταιρείας μας, Αντζελίνα Κονδύλη, αποτελούν πλέον μέλη της κοινότητας Fempeak, την οποία και ίδρυσε η Somi Arian, επιχειρηματίας και σύμβουλος ανάπτυξης, με στόχο την υποστήριξη και ενίσχυση της γυναικείας παρουσίας στις επιχειρήσεις. Υπό την ιδιότητα των μεντόρων, τα δύο στελέχη μας ετοιμάζονται να παρουσιάσουν σειρά ομιλιών, αναφορικά με το πως μπορεί να ενισχυθεί η γυναικεία επιχειρηματικότητα, να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του glass ceiling, και να επιτευχθεί η αρμονία μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής. Εγγραφείτε στην κοινότητα feampeak στον σύνδεσμο που ακολουθεί ενισχύστε την αυτοπεποίθηση σας και μάθετε για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον διεθνή επιχειρηματικό στίβο.

Μη ξεχνάτε ότι η φωτογραφική έκθεση ‘Ανναμπέλα’ συνεχίζεται με στόχο την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας Κωστόπουλου, στον δικαστικό της αγώνα για δικαίωση του δολοφονημένου Ζακ (Zakcie Oh). Επισκεφτείτε το σύνδεσμο https://bit.ly/3x7ReUv  και κάντε δικό σας ένα κομμάτι της μοναδικής συλλογής που δημιούργησαν οι Λουκία (Lux Ld) Νταμάνη και ο ηθοποιός Σπύρος Γεωργακόπουλος.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παρακολουθήστε τα νέα μας, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *