Ευχές για μία νέα χρονιά γεμάτη νόημα και σκοπό – 27/12/2020

To 2020 αποτέλεσε για ολόκληρη τη γη μία χρονιά ορόσημο. Το ξέσπασμα της επιδημίας του κορονοϊού, εκτός από τις άμεσες επιπτώσεις, και την απώλεια της ζωής χιλιάδων συνανθρώπων μας, επέφερε αλλαγές ακόμα και στον τρόπο σκέψης πλήθους εξ υμών αναφορικά με το τι θεωρούμε σημαντικό και τι όχι, στη ζωή. Η Creators of Cosmos διένυσε και η ίδια μία ιδιαίτερα δύσκολη επιχειρηματική πορεία, το ευτύχημα όμως ήταν ότι δε βιώσαμε απώλειες συνεργατών, φίλων και οικογενειών εξαιτίας της επιδημίας.

Η χρονιά που φεύγει, μας έκανε να ισχυροποιήσουμε το ενδιαφέρον μας για τη διατήρηση της περιβαλλοντικής κληρονομιάς, ως το βασικό εργαλείο απέναντι στις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, απόρροια των οποίων αναμένεται στο μέλλον να αποτελέσει και το ξέσπασμα επιπλέον επιδημιών, πανδημιών ή/και συνδημιών.

Για αυτό και στις επιχειρηματικές μας δράσεις, επικοινωνίες και συνεργασίες, επιλέξαμε στο επίκεντρο να τοποθετήσουμε το περιβάλλον, με βάση τη βιοσυνεργατική προσέγγιση για την ανάπτυξη υγειών επιχειρηματικών οικοσυστημάτων, τα οποία θα στοχεύουν εκτός από την επιχειρηματική ωφέλεια και στην έμπρακτη ανταπόδοση για την προστασία του πλανήτη μας.

Στο κλείσιμο αυτής της χρονιάς, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το δίκτυο των συνεργαζόμενων με εμάς ατομικοτήτων και εταιρικών σχημάτων, του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους φίλους και τους συγγενείς μας για την αμέριστη υποστήριξη τους, ώστε να συνεχίσουμε την πορεία μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες, καθώς και τις/τους συντρόφους μας για την ανοχή και αντοχή που επέδειξαν, όταν η δουλειά ‘έκλεβε χρόνο’ από τις προσωπικές μας στιγμές.

Για το 2021 η ευχή όλων στην Creators of Cosmos είναι να αποκτήσουμε νόημα και σκοπό ζωής, και όχι μόνο να αναλωνόμαστε στην παραγωγή κέρδους. Το ίδιο ακριβώς επιθυμούμε να ευχηθούμε και σε όλους/ες/α τα πλάσματα που λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο. Είθε να είναι και για εσάς μία χρονιά που θα επαναπροσδιορίσετε το νόημα της δικής σας ζωής και θα αναλογιστείτε τον σκοπό της ύπαρξης σας. Από όλα εμάς προς όλα εσάς, ευχόμαστε από καρδιάς υγεία και μακροημέρευση. Μακάρι να ανταμώσουμε εκ νέου με την έλευση της νέας χρονιάς.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παρακολουθήστε τα νέα μας, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *