Ο Νοέμβριος φεύγει, οι νέες μας συνεργασίες μένουν! – 30/11/2018

Μπορεί ο μήνας σήμερα να κλείνει και να μπαίνουμε πια και επίσημα στον εορταστικό Δεκέμβριο, αλλά για εμάς στην Creators of Cosmos η γιορτινή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη, καθώς με σκληρή δουλειά καταφέραμε να δημιουργήσουμε νέες συνεργασίες.

Στο πλαίσιο της φιλοξενίας μας στη δράση ‘Κατάστημα στο Κέντρο’, του προγράμματος ‘This is Athens – Polis²’, ξεκινήσαμε μετά και την ολοκλήρωση της προπαρασκευαστικής φάσης την εγγραφή ενός επιχειρησιακού οδηγού για την spinoff εταιρεία Coco-mat.bike, της παγκοσμίου φήμης βιομηχανίας κατασκευής οικιακών ειδών Coco-mat. Ο οδηγός αφορά στην εγκαθίδρυση της ταυτότητας της επιχείρησης, στην ανάπτυξη επικοινωνιακών εργαλείων και εργαλείων πωλήσεων, καθώς και μεθόδους ανάπτυξης δικτύων.

Εφαρμόζοντας την καινοτόμο μεθοδολογία μας για την ανάπτυξη στελεχών της επιχείρησης και καθώς η εταιρεία μας είναι η μοναδική στον κόσμο που εφαρμόζει μια ολιστική προσέγγιση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων των συνεργατών της, πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον υπεύθυνο καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Σχολής Μηχανικών, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Νίκο Πνευματικό, ώστε να διερευνήσουμε μαζί του τη δυνατότητα υλοποίησης πρακτικής άσκησης στην εταιρεία μας για τον Γιώργο Κ., ο οποίος προαλείφεται για τη θέση του Μηχανικού Περιβάλλοντος. Η συζήτηση υπήρξε παραγωγική και από κοινού συμφωνήθηκε να διερευνήσουμε ακόμα περισσότερο το αντικείμενο η εταιρεία μας να είναι σε θέση να βεβαιώνει πρακτική άσκηση σε σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Με χαρά υποδεχθήκαμε και φιλοξενούμε πλέον στον χώρο του πρώην Guru, επί της πλατείας Θεάτρου την χορωδία L.A.R.P., η οποία φιλοξενεί και τους συνεργάτες μας Αλέξανδρο και Μπόρα. Οι πρόβες της ομάδας ξεκίνησαν στις 18 Νοεμβρίου 2018 και ελπίζουμε ότι σύντομα θα απολαύσουμε μια ζωντανή παράσταση.

Η εν ψυχρό δολοφονία ενός συμπολίτη μας τον περασμένο Σεπτέμβριο, του Ζακ Κωστόπουλου, μας άφησε μια πικρή γεύση στο στόμα, κυρίως λόγω της προσωπικής γνωριμίας που είχαμε μαζί του αλλά και της αγάπης για το έργο του ως ακτιβιστή δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Ψάχναμε λοιπόν όλο αυτό το διάστημα έναν τρόπο για να συμπαρασταθούμε στην οικογένεια του και η απάντηση ήρθε μέσα από τη συνεργασία μας με την κα Λουκία Νταμάνη και τον κο Σπύρο Γεωργακόπουλο. Τα δύο παιδιά είχαν από καιρό πραγματοποιήσει μια φωτογράφιση με θέμα τους ρόλους των φύλων, υπό τον τίτλο ‘Αναμπέλα’.

Μαζί τους και κατόπιν συμφωνίας αποφασίσαμε να μετατρέψουμε αυτό το φωτογραφικό πρότζεκτ σε μία αλληλεπιδραστική έκθεση φωτογραφίας, η οποία θα περιλαμβάνει επιπλέον ομιλίες και παρουσιάσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού και πολιτικών πεποιθήσεων. Τα έσοδα της προσπάθειας θα διατεθούν για τον δικαστικό αγώνα της οικογένειας και είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε την χαμένη φίλη και αγωνίστρια Zackie Oh! Ευχαριστούμε και τους δύο δημιουργούς για την εμπιστοσύνη του έργου τους στην εταιρεία μας, ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *