Δεκέμβριος, μήνας εορταστικός με πολλή δουλειά! – 7/12/2018

Γεμάτος νέες συνεργασίες, ξεκινά ο Δεκέμβρης και εμείς παραμένουμε σε δυναμική ανάπτυξης μέσω δράσεων και επαφών που συνεχίζουν να εξελίσσονται. Η πρώτη από αυτές αφορά στη συνεργασία μας με την ομάδα L.A.R.P. ‘Norsemen’, η οποία και πραγματοποίησε συνάντηση των μελών της στο χώρο του πρώην μπαρ Guru, στο πλαίσιο φιλοξενίας της εταιρείας μας στη δράση ‘Κατάστημα στο Κέντρο’ του προγράμματος ‘This is Athens-Polis²’. Το δρώμενο έλαβε χώρα στις 3 Δεκεμβρίου 2018 και η χαρά μας ήταν μεγάλη καθώς μεταξύ των παρευρισκόμενων παρέστησαν και μέλη της κοινότητας L.A.R.P. της Βουλγαρίας.

Ταυτόχρονα προγραμματίσαμε σε συνεργασία με τον κο Δάλλα, τη διεξαγωγή κοινωνικής συνάθροισης των χαρακτήρων του παιχνιδιού ‘Mists of Aeonia’, η οποία θα πραγματοποιηθεί επίσης στον χώρο του πρώην μπαρ Guru. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως και αυτόν το μήνα συνεχίζονται οι πρακτικές Hatha Yoga, στον ίδιο χώρο από τον συνεργάτη μας Γιώργο Νάστο, πιστοποιημένο εκπαιδευτή Hatha and Raja Yoga (500H) της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Yoga (USA) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας (INDIAN).

Η ομάδα έργου μας συνεχίζει ακάθεκτη την προετοιμασία των νέων μας προϊόντων και αυτόν το μήνα ξεκινήσαμε να δουλεύουμε το περιεχόμενο των σεμιναρίων που θα διεξάγουμε το 2019. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους τους συνεργάτες μας, καθώς η έλλειψη εμπειρίας τους ισοσταθμίζεται από την διάθεση τους να μάθουν και να προσπαθήσουν για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Σε συνέχεια των διεργασιών για την λειτουργία του πρώτου μας σεναρίου-παιχνιδιού στο δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, συνεχίζονται οι επαφές με την δημοτική αρχή ώστε να είναι σύντομα έτοιμο το συμφωνητικό συνεργασίας των δύο πλευρών, που αφορά στην άδεια εγκατάστασης.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Παύλο Γερουλάνο, για τον χρόνο που μας διέθεσε κατά την επίσκεψη του στην πλατεία Θεάτρου, ώστε να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες της εταιρείας μας και μάλιστα να δηλώσει τη διαθεσιμότητα του για συμμετοχή στις δράσεις μας που αφορούν στην ενίσχυση του κοινωνικού συνόλου και την αποσόβηση ρατσιστικών συμπεριφορών σε βάρος μειονοτήτων. Ο κος Γερουλάνος μας επιβεβαίωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι επιθυμεί να λάβει μέρος στις συζητήσεις που θα διοργανώσουμε στο πλαίσιο της φωτογραφικής έκθεσης ‘Αναμπέλα’ για την ταυτότητα του φύλου και πως μπορούμε να κάνουμε τον δήμο της Αθήνας φιλικότερο προς την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και τις εξελίξεις της εταιρείας μας, μέσω του ενημερωτικού δελτίου, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα στην σελίδα επικοινωνίας μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *