Δημοσίευση Καταστατικού και ΚΑΔ* – 14/07/2018

(*ελάτε όλες μας το έχουμε περάσει και ας ήταν μια άσχημη εμπειρία)

Αξιότιμες/οι όλες/οι

Σας κοινοποιούμε το καταστατικό λειτουργίας και το έγγραφο βεβαίωσης Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας (ΚΑΔ) με σκοπό να σας συστήσουμε την νέο-ιδρυθείσα εταιρεία Creators of Cosmos Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία.

Την πρώτη ελληνική εταιρεία σχεδιασμού, οργάνωσης, παραγωγής και εκτέλεσης Παιχνιδιών Ρόλων Φυσική Κλίμακας (Live Action Role Playing games / L.A.R.P.) και συναφών εκδηλώσεων. Ο όρος αφορά σε παιχνίδια που υλοποιούνται είτε σε κλειστό και ελεγχόμενο χώρο είτε σε ανοιχτό μερικώς ελεγχόμενο περιβάλλον, με τους παίκτες να παίζουν ρόλους (όπως στο αυτοσχεδιαστικό θέατρο δρόμου) και μέσω αυτών των ρόλων, να επιχειρούν στο πλαίσιο ενός αλληλεπιδραστικού σεναρίου, του εκάστοτε παιχνιδιού-προϊόντος.

Όπως θα διαπιστώσετε η εταιρεία διαθέτει περισσότερους από 30 κωδικούς απόδειξης δραστηριοτήτων σε ότι αφορά στην επιχειρηματική της ταυτότητα. Δύο αυτόνομα δίκτυα-σωματεία συνεργατών λειτουργούν με την υποστήριξη της για την ανάπτυξη επιχειρηματικής πρωτοβουλίας με κοινωνικό και αλληλέγγυο πρόσημο. Πέραν της δραστηριότητας της στους τομείς του τουρισμού, της ψυχαγωγίας, της ψυχικής υγείας, των επιστημών και της έρευνας, η εταιρεία έχει σχεδιαστεί ώστε να εξυπηρετεί ως εκκολαπτήριο νέων επαγγελματιών του κλάδου των δημιουργικών βιομηχανιών.

Σε ότι αφορά στο διοικητικό της σχεδιασμό για πρώτη φορά μία εταιρεία σχεδιάστηκε για να λειτουργεί εξ’ ολοκλήρου ως οικοσύστημα οργανισμών, όπου η κάθε μία και ο κάθε ένας συνεργάτης της αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εξελικτικής της διαδικασίας. Το αμέσως επόμενο διάστημα η εταιρεία θα ανακοινώσει την περίοδο εγκαθίδρυσης της στο κοινό, μέσα από συνεργασίες που έχει ήδη εξασφαλίσει αλλά και τις πρώτες επιχειρηματικές της ενέργειες.

Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, ώστε να μας επιτρέψετε και επίσημα την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο επικοινωνίας), για να μη βρεθούμε να πληρώνουμε πρόστιμα, επειδή ξεσηκώσαμε μέχρι και το τηλέφωνο της πρώην σχέσης μας και της στείλαμε ειδοποίηση ότι η Creators of Cosmos έγινε από ιδέα, πράξη.

Για την ώρα, εμείς προετοιμάζουμε τις πρώτες μας δράσεις με υποψήφιους συνεργάτες. Ετοιμαστείτε να ζωντανέψετε τους κόσμους της φαντασίας σας μαζί με την Creators of Cosmos!

Βρείτε το καταστατικό εδώ.

Βρείτε τους ΚΑΔ εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *