Βήμα, βήμα προχωράμε και αναπτυσσόμαστε! – 31/10/2018

Γεμάτος μήνας ο Οκτώβριος καθώς προσπαθούμε να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας και την νεοσύστατη ομάδα μας, ενώ παράλληλα επιχειρούμε να συστηθούμε στο κοινό της Αθήνας.

Οι νέοι συνεργάτες μας συνεχίζουν σε τακτική βάση τη συμβουλευτική διαδικασία που ορίζει η μεθοδολογία υποδοχής νέων υπαλλήλων, ενώ βιώσαμε όμορφα συναισθήματα γνωρίζοντας LARPers από την Βουλγαρία και την Σερβία. Φυσικά και οι εντάσεις δεν λείπουν αλλά όπως συμβαίνει και στην ζωή έτσι και στην εταιρεία οι εντάσεις αυτές μας βελτιώνουν.

Μία νέα προοπτική δημιουργήθηκε και αφορά στην γνωριμία μας με τον κo Πρόκο ιδιοκτήτη του Improvibe, της σχολής που διδάσκει θεατρικό αυτοσχεδιασμό στην καρδιά της Αθήνας, τη γειτονιά του Ψυρρή. Μαζί με την ομάδα του Improvibe αναζητούμε την κατάλληλη φόρμουλα και τον κατάλληλο χώρο για να στεγάσουμε τα σεμινάρια Κιναισθητικής Νοημοσύνης.

Ταυτόχρονα ο Γιώργος Κ. και ο Μάριος ετοιμάζονται για την συνάντηση τους με τον καθηγητή Ιωάννη Σκαρπέλο, υπεύθυνο για το Gamelab του Πάντειου Πανεπιστημίου, με στόχο τη συνεργασία σε ερευνητικό πρόγραμμα, ώστε να διερευνηθούν τα αποτελέσματα του gaming σε συνδυασμό με την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες. Οι κ.κ. Σκαρπέλος και Χατζηδαμιανός συνεργάστηκαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Ανάπτυξη Ψηφιακών παιχνιδιών που είχε διοργανώσει τον περασμένο Ιούνιο η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το επικείμενο ραντεβού θα είναι μια αφορμή για επανασύνδεση και περαιτέρω εμβάθυνση στη συνεργασία αυτή.

Μία ακόμα συνεργασία που ολοκληρώθηκε υπό την καθοδήγηση της Αντζελίνας και του Μάριου, με τη συνεργασία της Ξανθίππης, του Γιώργου Κ., της Κλέλιας και του Κωνσταντίνου αφορά στην υποβολή αίτησης για χρηματοδότηση του ερευνητικού μας προγράμματος στο Proof of Concept, διαγωνισμό που διοργανώνει το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών για νεοφυείς επιχειρήσεις με ερευνητικό αντικείμενο.

Παράλληλα τα στελέχη της εταιρείας συμμετείχαν σε διάφορες συναντήσεις όπως το συνέδριο για την Οικονομία Διαμοιρασμού με τίτλο «Διαμοιράζοντας την τουριστική Ανάπτυξη», όπου και πραγματοποιήθηκαν επαφές με τον δήμο Θήρας και τον δήμο Φλωρεντίας για την ανάπτυξη νέων προϊόντων στις εν λόγω περιοχές, αλλά και αυτό της «Πράσινης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης».

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διονύση, την Ηλέκτρα, τον Οδυσσέα και τον Αλέξη για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν ως πρωτοπόροι του L.A.R.P. στην Ελλάδα, κατά την παραχώρηση συνέντευξης στον δημοσιογράφο Άγγελο Κλαδή, ο οποίος ετοιμάζει σχετικό αφιέρωμα στο Αθηνόραμα.

Μάθετε τα τελευταία νέα και εξελίξεις στο ενημερωτικό μας δελτίο, με την εγγραφή σας στην σχετική φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *