Ανακοίνωση Υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας και Συναντίληψης με τον δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου. – 20/12/2018

Η Creators of Cosmos με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συνεργασίας με τον δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, για την εγκατάσταση του παιχνιδιού ρόλων φυσικής κλίμακας «Τα Μυστικά του Κένταυρου».

Στις 17 Δεκεμβρίου 2018, οι δύο πλευρές υπέγραψαν το τελικό κείμενο του Μνημονίου Συνεργασίας και Συναντίληψης που αφορά στις λεπτομέρειες του σχεδιασμού εγκατάστασης και λειτουργίας του παιχνιδιού μας.

Επιπλέον συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών, η Creators of Cosmos, να πραγματοποιήσει ενημερωτικές ημερίδες στις οποίες η δημοτική αρχή θα προσκαλέσει το σύνολο των επαγγελματιών που επιθυμούν να συνεργαστούν στο πλαίσιο του εγχειρήματος, προσφέροντας υπηρεσίες κατασκευής σκηνικών και αναλωσίμων.

Τέλος ιδιαίτερης αναφοράς χρίζει η συμφωνία των δύο πλευρών, ώστε πριν την έναρξη λειτουργίας του παιχνιδιού να πραγματοποιηθούν δωρεάν κύκλοι επιτραπέζιων παιχνιδιών ρόλων σε όλα τα σχολεία της περιοχής, ώστε τα μικρά παιδιά να έρθουν σε επαφή με τα παιχνίδια ρόλων με σκοπό την ψυχαγωγία, ενώ για τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά το παιχνίδι θα συνοδευτεί και από ενημερωτικές συναντήσεις, στις οποίες θα παρουσιαστούν οι επαγγελματικές ευκαιρίες για όσες/όσους επιθυμούν στο μέλλον να ασχοληθούν με την χειροτεχνία, την κατασκευή σκηνικών, κουστουμιών, το θέατρο και γενικότερα τις τέχνες αλλά και με επαγγέλματα όπως η κομμωτική και η αισθητική.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Ζαγοράς, Παναγιώτη Κουτσάφτη για την αμέριστη συμπαράσταση του στην προσπάθεια καθώς και όλα τα στελέχη του δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, που μας βοήθησαν να καταλήξουμε σε μία επωφελή συμφωνία για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Σύντομα ελπίζουμε να σας υποδεχτούμε στο βουνό των Κενταύρων και να ζήσουμε μαζί σας μια μοναδική περιπέτεια σύγχρονης μυθολογίας. Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας, μέσω της σχετικής φόρμας που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *