Λίγο πριν το φευγιό του ‘18 – 24/12/2018

Με ευχές για υγεία και μακροημέρευση θέλουμε σήμερα να σας αποχαιρετίσουμε και μαζί σας να ξαποστάσουμε για λίγες ημέρες, έως και την έλευση του νέου έτους, όπου μας περιμένει το ξεκίνημα μιας χρονιάς γεμάτης προκλήσεις.

Στο τελευταίο δελτίο τύπου για το 2018, θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι και όσες μας στήριξαν στο ξεκίνημα της προσπάθειας μας και ενόσω απομένουν λίγοι ακόμα μήνες για την ολοκλήρωση του σταδίου της εγκαθίδρυσης της εταιρείας μας.

Στο πλαίσιο αυτό, μία ακόμα σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες μεταξύ της Creators of Cosmos και του επικεφαλής του Συμβουλίου Ψηφιακής σύγκλισης και Chief Digital Officer του δήμου Αθηναίων, Κωνσταντίνο Χαμπίδη.

Ο διευθυντής Επικοινωνιών και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της εταιρείας μας, Μάριος Χατζηδαμιανός, ενημέρωσε τον κο Χαμπίδη για τις πρωτοβουλίες έρευνας και ανάπτυξης που σχεδιάζει η Creators of Cosmos με αντικείμενο τα phygital περιβάλλοντα. Όπως εξήγησε ο κος Χατζηδαμιανός, ο οποίος και πρώτος χρησιμοποίησε τον όρο ως εισηγητής σεμιναρίων στο Metropolitan College to 2010, η ειδοποιός διαφορά των phygital περιβαλλόντων από αυτά της ενισχυμένης και εικονικής πραγματικότητας αφορά στο γεγονός πως οι χρήστες δεν χρειάζονται μια ψηφιακή συσκευή που να είναι μόνιμα συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, οπότε και αυτό τους επιτρέπει να απολαμβάνουν το φυσικό χώρο, ο οποίος και ενισχύεται με ψηφιακές εναποθέσεις στοιχείων που του προσδίδουν νέα σύνθετα χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο κος Χαμπίδης διαβεβαίωσε την εταιρεία μας πως θα λάβει την αμέριστη υποστήριξη του δήμου και του Ψηφιακού Συμβουλίου, ώστε να επιτύχει την υποδοχή της σε ερευνητικά προγράμματα σε Ελλάδα και εξωτερικό με σκοπό την ανάπτυξη πρωτότυπης συσκευής που θα επιτρέπει στους παίκτες να βιώνουν ένα phygital περιβάλλον. Χαρακτήρισε την ιδέα καινοτόμο και δήλωσε ότι αποτελεί πρωτοπόρο προσέγγιση στα θέματα που εγείρονται αναφορικά με την ομαλή μετάβαση από το φυσικό σε ένα πλήρως ψηφιακό περιβάλλον.

Εμείς θέλουμε για μία ακόμα φορά να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στο δήμο Αθηναίων και στα προγράμματα κοινωνικής σύγκλισης των οποίων τύχαμε ωφελούμενοι, αυτού της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης και του ‘This is Athens – Polis²’.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα στιγμές οικογενειακής γαλήνης και ευτυχίας με τους αγαπημένους σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη νέα χρονιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *