Μαθητευόμενοι Μάγοι στην πλατεία Θεάτρου – 15/12/2018

Η Creators of Cosmos και η RPG4Kids σας προσκαλούν να ανακαλύψετε τον φανταστικό κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών ρόλων, μέσα από το παιχνίδι ‘Μαθητευόμενοι Μάγοι’, που σχεδίασαν τα στελέχη της RPG4Kids.

Στο πλευρό τους τα στελέχη της Creators of Cosmos θα ζωντανέψουν για λογαριασμό των μικρών μας φίλων τους κεντρικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού για να ζήσουν μαζί, μία περιπέτεια στην πλατεία Θεάτρου.

Για τις ανάγκες του παιχνιδιού δημιουργήθηκαν κύκλοι, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά να λάβουν μέρος. Και αν αναρωτιέστε για το που και το πότε, όλα τα παραπάνω θα συμβούν το διήμερο 22 – 23 Δεκεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ζήσε την Αθήνα στα Σημεία» που διοργανώνει η ΕΑΤΑ Α.Ε. του δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της δράσης ‘Κατάστημα στο Κέντρο’, του προγράμματος ‘This is Athens – Polis²’.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της Creators of Cosmos, επί της οδού Θεάτρου 6 – 8, ξεκινάει στις 12.00 το μεσημέρι και ολοκληρώνεται αργά το απόγευμα και μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω. Για κρατήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στην διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας [email protected].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *