Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, Μαθητευόμενοι Μάγοι! – 03/01/2019

Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε μια νέα χρονιά με ένα έργο που έχει ως στόχο να συστήσει τα Παιχνίδια Ρόλων Φυσικής Κλίμακας στο κοινό της Αθήνας. Για αυτό και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη νεοσυσταθείσα εταιρεία RPG4Kids, προκειμένου να παρουσιάσουμε στους νέους και τα μικρά παιδιά τι είναι τα παιχνίδια ρόλων και πως να δίνουν ζωή στους χαρακτήρες των παιχνιδιών.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της 12ης και 13ης Ιανουαρίου, 2019, θα φιλοξενήσουμε το επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων ‘Μαθητευόμενοι Μάγοι’ στο κατάστημα μας επί της οδού Θεάτρου από τις 12:00 έως τις 17:00, με τη συμμετοχή των μελών της οικογένειας της RPG4Kids, ενώ στο μεσοδιάστημα μεταξύ των κύκλων του παιχνιδιού, θα ζωντανέψουμε τους χαρακτήρες με τη βοήθεια του Κώστα, της Ναστάζια και της Φωτεινής.

Φωτογραφία Αρχείου

Εσείς μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας αποστέλλοντας ηλεκτρονική αλληλογραφία  στις ακόλουθες διευθύνσεις: [email protected] και [email protected]  Εάν πραγματοποιήσετε την κράτησή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το κόστος του εισιτηρίου μειώνεται σε 10,00€, αν δεν έχετε κράτηση το εισιτήριο έχει τιμή 12,00€, οπότε βιαστείτε.

Φωτογραφία αρχείου

Ελάτε μαζί μας σε έναν φανταστικό κόσμο υπέροχων πλασμάτων και βοηθήστε την Πηνελόπη, το Στέφανο και την Αθηνά να πετύχουν τον στόχο τους και να σώσουν τη γη τους με τη βοήθεια της μαγείας. Ευλογημένο 2019!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *