Νέα χρονιά, νέα ξεκινήματα! – 12/01/2019

Γεμάτο ευχές το πρώτο ενημερωτικό δελτίο της νέας χρονιάς. Ωστόσο η δουλειά δεν μπορεί να περιμένει για αυτό και ξεκινάμε το 2019 με μια σειρά σημαντικών ενημερώσεων.

Σε συνέχεια του σχεδιασμού μας για το Minimum Value Product της εταιρείας, με τίτλο «Τα Μυστικά του Κένταυρου», ολοκληρώσαμε και αποστείλαμε το πλαίσιο συνεργασίας μας στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, παράρτημα νομού Μαγνησίας, ώστε να συνεργαστούμε με στόχο τόσο την προστασία της σωματικής ακεραιότητας των παικτών μας, όσο και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, στην περιοχή παρέμβασης. Στο ίδιο πάντα πλαίσιο ο Διαχειριστής Έργων Πολιτισμικής Κληρονομιάς της εταιρείας, Λάζαρος Νταμάνης, ενεπλάκη στον σχεδιασμό ενός νέου έργου που αφορά σε εναλλακτικές δομές φιλοξενίας στον τομέα του τουρισμού εμπειρίας και του εγώ-τουρισμού.

Στις 4 Γενάρη 2019, αλλά και στις 11 του ίδιου μήνα, η εταιρεία μας συμμετείχε σε εργαστήρια, τα οποία σχεδίασε και παρουσίασε στους ωφελούμενους του προγράμματος ‘This is Athens – Polis²’ η Δρ. Ιστορίας της Τέχνης και Επιμελήτρια του Μουσείου Μπενάκη, Πωλίνα Κοσμαδάκη, με στόχο την ανάπτυξη και παρουσίαση κοινού έργου που θα σχεδιάσουν και θα υλοποιήσουν οι δικαιούχοι του προγράμματος στο πλαίσιο των υποχρεώσεων τους. Σκοπός των εργαστηρίων ήταν ο εντοπισμός και η αξιοποίηση κοινών στοιχείων ταυτότητας και στόχων μεταξύ των δικαιούχων, ώστε τα παραπάνω να αξιοποιηθούν σε εκδήλωση που θα παρουσιάσουν έως και την ολοκλήρωση του προγράμματος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Κοσμαδάκη για τον πολύτιμο χρόνο και γνώσεις που μοιράστηκε μαζί μας.

Φυσικά και δεν αφήνουμε πίσω τα μικρής κλίμακας έργα μας όπως η συνεργασία μας με την ΜΚΟ Νηρωή για τη δημιουργία Παιχνιδιού Ρόλου Φυσικής Κλίμακας με αντικείμενο την ιστορία της Αθήνας, τη συνέχεια των μαθημάτων κιναισθητικής νοημοσύνης που εκτελούνται στον χώρο του πρώην μπαρ Guru, από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή Hatha and Raja Yoga (500H) της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Yoga (USA) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας (INDIAN), Γιώργο Νάστο, την προετοιμασία των νέων μας εργαστηρίων και σεμιναρίων για το 2019, την ολοκλήρωση της προ-παραγωγής για την φωτογραφική έκθεση «Αναμπέλα», την εξέλιξη της συμβουλευτικής ανάπτυξης δεξιοτήτων για τους υποψήφιους προς ένταξη συνεργάτες στην εταιρεία μας, αλλά και την δράση που υλοποιείται σήμερα και αύριο στο κατάστημα μας επί της οδού Θεάτρου υπό τον τίτλο «Μαθητευόμενοι Μάγοι». Μία συνεργασία της Creators of Cosmos με την νεοσύστατη εταιρεία RPG4Kids.

Ελάτε να κάνουμε μαζί το 2019 μια χρονιά γεμάτη ιδέες, δημιουργίες, έργα και συνεργασίες. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο χρησιμοποιώντας την φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας της εταιρείας μας. Ευλογημένο 2019!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *