Οι Creators of Cosmos κάνουν τη μουσική διαφορετική – 04/06/2019

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή μας στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Athens Music Week”, το οποίο και θα φιλοξενηθεί στο INNOVATHENS powered by Samsung, στην Τεχνόπολη. Η εταιρία μας θα παρουσιάσει στο κοινό τις σχεδιαστικές και επιχειρησιακές της διαδικασίες σχετικά με ένα από τα έργα μας, το πρώτο υπαίθριο φεστιβάλ συνθετών επικής μουσικής, καθώς και τη μεθοδολογία μας για την επαλήθευση και παραχώρηση δικαιωμάτων στους συνθέτες, για μουσικές δημιουργίες που σχετίζονται με τα σενάρια L.A.R.P. μας.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου 2019 και θα χαρούμε να σας συναντήσουμε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η Μουσική Εβδομάδα της Αθήνας είναι μια πολυήμερη διεθνής πολιτιστική εκδήλωση που αναμένεται να τοποθετήσει την Αθήνα στο διεθνές δίκτυο εκθέσεων και συνεδρίων για τη μουσική. Η ιδέα γεννήθηκε με την ευκαιρία της 20ης επετείου από την έναρξη του Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής στην Αθήνα το 1999, χάρη στην αγαστή συνεργασία της ΑΜΚΕ “ΜΕΣΟ” και του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και σε σχέση με τις κοινές προσπάθειες των δύο φορέων για την ανάδειξη της Αθήνας ως διεθνούς προορισμού για την καινοτομία στη μουσική βιομηχανία μέσω της Τεχνόπολης Αθηνών και του INNOVATHENS powered by Samsung. Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα επισκεπτόμενες/οι τον σύνδεσμο: https://mesoevents.eu/athens-music-week-revealed/?lang=el

Μείνετε ενημερωμένοι με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που βρίσκεται στη σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *