Τελευταία νέα από τις δραστηριότητές μας – 30/05/2019

Παραμένοντας πιστοί στη δέσμευση μας να σας κρατάμε ενήμερους αναφορικά με την επιχειρησιακή μας δραστηριότητα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Creators of Cosmos, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις μας στο πρόγραμμα «This is Athens – Polis²», ολοκλήρωσε και παρέδωσε το pitching deck της, το οποίο και θα χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα από τους υπόλοιπους δικαιούχους. Έτσι, πραγματοποιήσαμε ενημερωτικές συναντήσεις με τη ΜΚΟ “Νηρωή” και τη ΜΚΟ “We Need Books”, προκειμένου να τους βοηθήσουμε να δημιουργήσουν το δικό τους πλαίσιο παρουσίασης, ενώ παρουσιάσαμε το δείγμα μας και στα στελέχη του έργου “I love Athens”.

Στο πλαίσιο της λειτουργίας μας στην Πλατεία Θεάτρου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ΜΚΟ “We Need Books” έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα για τη συναυλία που διοργανώνει με πρόσφυγες μουσικούς υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής και της Εβδομάδας Μουσικής Αθηνών. Εμείς, έχοντας λάβει σχετική πρόσκληση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα παρουσιάσουμε το μοντέλο της εταιρείας μας στο πλαίσιο του συνεδρίου Athens Music Convention και πιο συγκεκριμένα στην ενότητα Meet n’ Greet, που φιλοξενείτε στο INNOVATHENS powered by Samsung, του δήμου Αθηναίων.

Σε σχέση με την παρουσία μας στο διαδίκτυο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν στην ανάπτυξη του ιστοτόπου μας και ιδιαίτερα την Αντζελίνα Κονδύλη, διευθύντρια Έρευνας / Περιβάλλοντος / Ασφάλειας / Συστημάτων και Τεχνολογίας και τον προγραμματιστή μας Κωνσταντίνο Καρύγιαννη για την ανεκτίμητη βοήθεια και συνεχή υποστήριξή του. Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε την διδακτορική διατριβή, στην οποία βασίστηκε το επιχειρησιακό μοντέλο μας. Η επιστημονική μας συνεργάτης κα Ξανθίππη Τοκμακίδου, ολοκλήρωσε την πολυετή έρευνα της και με τη βοήθεια του δικού μας Μάριου σε ρόλο βοηθού ερευνητή, και το επόμενο διάστημα θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της επιστημονικής διερεύνησης για το πώς η μουσική και η επιστήμη μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να μαθαίνουν και όχι απλά να εκπαιδεύονται.

Τέλος, θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τα νέα μέλη στην ομάδα μας και κατά τους μήνες που θα ακολουθήσουν, θα χαρούμε να σας τους παρουσιάσουμε σταδιακά με βάση τα έργα τους. Θα θέλαμε επιπλέον να τους ευχαριστήσουμε για τις προσπάθειές τους ώστε η εταιρεία μας να “ανοίξει φτερά” σε διεθνές επίπεδο, σε συμφωνία με τον επιχειρησιακό μας σχεδιασμό για την πρώτη διετία λειτουργίας μας. Σύντομα θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε σημαντικές συνεργασίες σε όλο τον πλανήτη και να σας καλωσορίσουμε όλους να συμμετάσχετε στις τοπικές ομάδες επαγγελματιών για την ανάπτυξη των έργων μας και στις πέντε ηπείρους.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *