Υποσχόμαστε και για αυτό και παραδίδουμε… – 15/06/2019

Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και ενώ οι περισσότεροι από εσάς θα επισκεφθείτε κοντινές παραλίες για να περάσετε λίγο χρόνο και να χαλαρώσετε, εμείς αυξάνουμε την ένταση των προσπαθειών μας σε πλήρη ισχύ για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στο πρόγραμμα “This is Athens – Polis²”.

Έτσι, ολοκληρώσαμε και παρείχαμε την ανάλυση στρατηγικού σχεδίου για την spinoff εταιρεία Coco-mat.bike, συνεργαζόμενη δικαιούχο του προγράμματος, ώστε να μπορέσει να αναπτύξει τον επιχειρησιακό της κύκλο ανάλογα με το επιχειρηματικό της σχέδιο.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μας στο συγχρηματοδοτούμενο έργο της ΕΕ “Rock”, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία μας έλαβε τον μοναδικό αριθμό PIC, που θα μας επιτρέψει να υποβάλουμε έργα μας για ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, καθώς και να συμμετάσχουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε σειρά συνεργατικών, διαπεριφερειακών έργων.

Στις 13 Ιουνίου, 2019, ο διευθυντής μας Επικοινωνίας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης συμμετείχε στη συνάντηση του δήμου Αθηναίων που διοργάνωσε το Κέντρο Εργασίας του δήμου, όπου παρουσίασε εργαλεία και ιδέες για την υποστήριξη ανέργων νέων στην περιφέρεια Αττικής και στο δήμο Αθηναίων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κος Χατζηδαμιανός παρουσίασε επίσης τη λειτουργία του Knowledge Broker’s Forum, ως ο μοναδικός Έλληνας μέλος του δικτύου με εξειδίκευση στην Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία.

Σε προέκταση του προαναφερθέντος γεγονότος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας διεξάγει διαπραγματεύσεις προκειμένου να αναλάβει πρωτοβουλία και να γίνει ο οικοδεσπότης της πλατφόρμας επικοινωνίας του Knowledge Broker’s Forum. Πιστεύουμε ότι θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να αποτελέσουμε το σημείο σύνδεσης πλέον των 700 επαγγελματιών στον τομέα της Οικονομίας της γνώσης, από περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ευχηθείτε μας καλή τύχη.

Θα θέλαμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 19 Ιουνίου 2019 θα παρουσιάσουμε την εταιρία μας στη συνάντηση Meet n’ Greet του συνεδρίου που πραγματοποιείται στην Αθήνα στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Athens Music Week”, η οποία και θα φιλοξενηθεί στο INNOVATHENS powered by Samsung. Λάβετε μέρος και ανακαλύψτε τα μυστικά της επιχειρηματικής μας μεθοδολογίας.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε την κα Τοκμακίδου και τον κο Χατζηδαμιανό για την βράβευση με «Άριστα» της διδακτορικής διατριβής με τίτλο “Η χρήση της εφαρμογής «Τo Καρναβάλι των ζώων» στο iPad για την ενίσχυση της ξένης γλώσσας σε παιδιά πρωτοσχολικής ηλικίας”, η οποία και αναδείχθηκε ως μία από τις σημαντικότερες επιστημονικές έρευνες που διεξήχθησαν ποτέ σε σχέση με τους τομείς της τεχνολογίας, της μουσικής, της γλωσσολογίας και της διαθεματικής εκπαίδευσης, από την επιτροπή αξιολογήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη. Όπως σας έχουμε υποσχεθεί, μόλις ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, θα παρουσιάσουμε το περιεχόμενο της έρευνας στον ιστότοπό μας, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε το επιχειρησιακό μας μοντέλο βάσει της διατριβής.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που βρίσκεται στην σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *