Νέο προϊόν προς πώληση! – 31/10/2019

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Creators of Cosmos ολοκλήρωσε την παραγωγή του νέου της Παιχνιδιού Ρόλου Φυσικής Κλίμακας με τίτλο “Ίων Δραγούμης, μια ανεξιχνίαστη δολοφονία αναζητά απαντήσεις”.

Το παιχνίδι αφορά τη δολοφονία του πολιτικού και φιλόσοφου Ίωνα Δραγούμη σημαντικού πολιτικού παράγοντα τη δεκαετία του 1920, ο οποίος ήταν ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη διακυβέρνηση του Βενιζέλου στο νεοσυσταθέν ελληνικό κράτος.

Η δολοφονία Δραγούμη είναι μια υπόθεση που μέχρι σήμερα παραμένει άλυτη και για την πολιτική σκηνή της Ελλάδας, εκείνης της περιόδου, μπορεί να συγκριθεί μόνο με τη δολοφονία του JFK. Με την ευκαιρία της εκατονταετηρίδας της δολοφονίας του, δηλαδή 100 χρόνια από τον Ιούλιο του 1920 όταν δολοφονήθηκε, έχουμε αναπτύξει ένα σενάριο που θα οδηγήσει τους παίκτες να αναζητήσουν και να διερευνήσουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το θάνατό του.

Το παιχνίδι, ιστορικής αναπαράστασης γεγονότων, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εξάμηνο του 2020 και θα ολοκληρωθεί με ένα συνέδριο αφιερωμένο στη ζωή, το έργο και την κληρονομιά του Δραγούμη. Πρόκειται για ένα B2C προϊόν για τα Αθηναϊκά ξενοδοχεία και έχει σχεδιαστεί ως προϊόν για βιωματικό, πολιτιστικό και εγώ-τουρισμό. Το παιχνίδι μπορεί να παρουσιαστεί επίσης για εκπαιδευτικούς σκοπούς σε πολιτικούς επιστήμονες, ερευνητές, φοιτητές και σχολεία.

Έτσι, εκπρόσωποι πωλήσεων ξενοδοχείων που ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν μέρος του σεναρίου του παιχνιδιού ή της συνολικής παραγωγής καλούνται να επικοινωνήσουν με την Creators of Cosmos στο [email protected]  ώστε να ενημερωθούν σε βάθος για το προϊόν και τις συνεργασίες που είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και συνεχίστε να λαμβάνεται τα νέα μας, χρησιμοποιώντας την φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *