Η Creators of Cosmos S.M.P.C. συμμετέχει σε δίκτυα και προγράμματα στην Ασία και την Ευρώπη! – 30/10/2019

Ο Οκτώβριος ήταν ο μήνας των διεθνών συνεργασιών. Έχοντας εκπληρώσει τη φάση εγκαθίδρυσής μας, αποφασίσαμε πως ήρθε ο καιρός να συστήσουμε την εταιρεία μας και τη φιλοσοφία της στον κόσμο. Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Creators of Cosmos είναι πλέον μέλος της οικογένειας Better Together Challenge και του δικτύου Trust in Play – European School for Urban Game Design.

Η πρωτοβουλία Better Together Challenge διοργανώνεται από το World Culture Open, μια κοινή πρωτοβουλία των κυβερνήσεων της Κορέας και των ΗΠΑ που χρονολογείται από τη δεκαετία του ’90, η οποία δημιουργήθηκε για να προωθήσει και να ενισχύσει τις πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ των δύο χωρών και σε ολόκληρη την υφήλιο. Το Better Together Challenge συγκέντρωσε πρωτοπόρους, δημιουργούς και νεοφυείς επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε μια μοναδική μορφή διαγωνισμού. Επισκεφτείτε τη συλλογή φωτογραφιών μας για μάθετε περισσότερα στο https://bit.ly/38lX6gN και διαβάστε τις ιστορίες των εκπροσώπων μας στο ιστολόγιό μας.

Το Trust in Play – Ευρωπαϊκή Σχολή σχεδιασμού αστικών παιχνιδιών, υποστηρίζει αναδυόμενους επαγγελματίες στον τομέα του αστικού σχεδιασμού παιχνιδιών, καθοδηγώντας τους να δημιουργήσουν μια βιώσιμη πρακτική και να διερευνήσουν νέες σχέσεις εμπιστοσύνης στις πόλεις. Το σχολείο προσφέρει τρία παραρτήματα, ένα στο Άμστερνταμ, ένα στην Αθήνα και ένα για νομάδες εκπαιδευόμενους σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις και συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Creative Europe. Το σχολείο πραγματοποίησε μία εντατική εβδομάδα κατάρτισης στην Αθήνα από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2019, στην Τεχνόπολη, κατά την οποία η Creators of Cosmos παρουσίασε το επιχειρηματικό μοντέλο της σε ενημερωτικό σεμινάριο για το πώς μπορούν να οικοδομηθούν βιώσιμες επιχειρήσεις στη βιομηχανία των αστικών παιχνιδιών.

Αυτό που μας εξέπληξε ήταν το γεγονός ότι μετά την παρουσίαση, ο Διευθύνων Σύμβουλος μας Κωνσταντίνος Κέκκας προσκλήθηκε να γίνει μέλος του Ελληνικού παραρτήματος της Σχολής και να παρουσιάσει την μεθοδολογία μας σε εκπαιδευόμενους, μέσω συνεργασιών που βασίζονται σε υπό εκτέλεση έργα. Αυτός και οι υπόλοιποι εκπαιδευόμενοι βρίσκονται ήδη σε φάση παραγωγής για να παρουσιάσουν ένα αστικό παιχνίδι σε όλη την Ευρώπη εντός του 2020. Η Creators of Cosmos θα προσφέρει τα εργαλεία και τις ιδέες της ώστε οι συμμετέχοντες για να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το δίκτυο. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα, επισκεπτόμενοι τις διευθύνσεις  http://trustinplay.eu και https://youtu.be/JJ_ktZYD-b0

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και συνεχίστε να μαθαίνετε τα νέα μας, χρησιμοποιώντας την φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *