Ζωή σαν ταινία… – 15/03/2019

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που στείλαμε το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο μας, λόγω των προσπαθειών να συμβαδίσουμε με όλα όσα συνέβησαν κατά την προηγούμενη περίοδο. Όχι μόνο έπρεπε να απομακρυνθούμε από το κατάστημά μας στην οδό Θεάτρου και παράλληλα να προσπαθήσουμε να βρούμε νέο χώρο για να εγκαταστήσουμε τις δραστηριότητες μας. Όχι μόνο έπρεπε να αντιμετωπίσουμε την απώλεια μέρους των υπαλλήλων μας, αλλά έπρεπε να καταφέρουμε τη συνέχεια των έργων μας και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας στρατηγικής.

Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρής κλίμακας, μαθησιακού προσανατολισμού Παιχνίδι Ρόλων Φυσικής Κλίμακας, με τίτλο “Πολιτιστικό DNA”, ήταν μια τεράστια επιτυχία και μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την ικανότητα της εταιρείας να σχεδιάσει ευρείας κλίμακας – μαθησιακού προσανατολισμού L.A.R.P. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Ζωή Κορρέ, ιδιοκτήτρια της Pace Odyssey, για τη συνεργασία της στην υλοποίηση της προσπάθειας.

Επιπλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνέχεια των προσπαθειών μας σχετικά με το Minimum Value Product μας που θα παρουσιαστεί στο Πήλιο μετά την επίσκεψη του Διευθυντή Επικοινωνιών και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, είχαμε την ευκαιρία να εφησυχάσουμε τους συνεργάτες μας για την αφοσίωσή μας στο έργο και να διευκρινίσουμε λεπτομέρειες της φάσης παραγωγής αναφορικά και με την εμπλοκή του τοπικού δικτύου επαγγελματιών.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κα Ναστάζια Μπέικοφ, η οποία και φιλοξένησε τις επαγγελματικές μας συναντήσεις κατά τη διάρκεια του Μαρτίου καθώς και για την προσωπική της βοήθεια ώστε το εναπομένον προσωπικό της εταιρείας να επιλεγεί για συμμετοχή στα γυρίσματα της ταινίας “Born to be Murdered”. Κατά τη διάρκεια των ημερών κινηματογράφησης, τα μέλη της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια κινηματογραφική παραγωγή, να γνωρίσουν τα στάδια που περνά ένα σενάριο μέχρι  να γίνει ταινία, καθώς και τις διαδικασίες οργάνωσης κατά τη διάρκεια της κινηματογράφησης. Σας ευχαριστούμε Ναστάζια, είναι χαρά μας να σε έχουμε στην ομάδα μας.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *