Επανεκκίνηση στην Πλατεία Θεάτρου – 04/04/2019

H Creators of Cosmos επιθυμεί να ανακοινώσει ότι μετά από πρόσκληση της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών Α.Ε., διαχειρίστρια του έργου “This is Athens – Polis²” στην Πλατεία Θεάτρου, επιστρέφει στη γειτονιά για να συνεχίσει τις προσπάθειές της ως ένας από τους δικαιούχους του προγράμματος. Αυτή τη φορά η εταιρεία θα φιλοξενηθεί στον χώρο του πρώην μπαρ Guru.

Αυτή η πρόοδος ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειας των στελεχών της ΕΑΤΑ ΑΕ και η ευκαιρία προσφέρθηκε στην εταιρεία μας, αφού αναγνωρίστηκε ως success story του προγράμματος. Η Κα Οριάνα Αντωναροπούλου, υπεύθυνη έργου για λογαριασμό της ΕΑΤΑ, σημείωσε σχετικά με την αξιολόγηση της εταιρείας μας:

«Η Creators of Cosmos S.M.P.C. με τη συμμετοχή της στη θεματική δράση με τίτλο “Polis²”, στο πλαίσιο του έργου “This is Athens”, το οποίο υλοποιήθηκε από την EATA, απέδειξε πως λειτουργεί μια μοναδική προσέγγιση στον κλάδο των Δημιουργικών Βιομηχανιών και ειδικότερα στον τομέα διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς, σε όλους τους τομείς του τουρισμού, στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, στην ανάπτυξη εργαλείων για την ενίσχυση της μάθησης και της εκπαίδευσης, αλλά και ως πυλώνας για την ανάπτυξη της μεταφοράς και της κινητοποίησης της γνώσης στους παραπάνω τομείς.

Η CoC S.M.P.C. αποτέλεσε success story για τη δράση Polis², αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα εργαλεία, αναγνωρίζοντας έγκαιρα τις ανησυχίες σχετικά με την εφαρμογή ενός πιλοτικού προγράμματος παρέμβασης και ανταποκρινόμενη με συνέπεια σε όλες τις απαιτήσεις (ομότιμες εκθέσεις, ενημερωτικά δελτία δράσης, συμμετοχές σε δράσεις επικοινωνίας που οργανώθηκαν από την ΕΑΤΑ, υποστήριξη και αναβάθμιση της τεχνογνωσίας σε άλλες εταιρείες που επωφελούνται από τη δράση για την επίτευξη παραγωγικού προγραμματισμού). Επιπρόσθετα, τα στελέχη της εταιρείας έδειξαν επαγγελματισμό για κάθε πρόβλημα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και, γενικά, έγιναν πολύτιμοι εταίροι για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας.

Η αξιοποίηση της επιχειρησιακής φιλοσοφία της εταιρείας ως όχημα αναζωογόνησης υποβαθμισμένων αστικών περιοχών ιδιαίτερης πολιτιστικής αξίας, παρείχε στην ΕΑΤΑ πρόσθετα στοιχεία για το πώς να δημιουργήσει μια ολιστική προσέγγιση όσον αφορά στην εκμετάλλευση συμβολικών προϊόντων (παιχνίδια, σενάρια, προετοιμασία για την πραγματοποίηση μουσικών εκδηλώσεων, παραγωγή εκπαιδευτικών και μαθησιακών εργαλείων για όλες τις ηλικίες κ.λπ.), αναγνωρίζοντας την αξία τους ως μέρος της έξυπνης εξειδίκευσης της Αθήνας ως προορισμού για την επιχειρηματικότητα, την έρευνα και την ανάπτυξη, τον εκπαιδευτικό-συνεδριακό και πολιτιστικό τουρισμό.»

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΑΤΑ και ιδιαίτερα την κ. Αντωναροπούλου για την παροχή συνεπούς βοήθειας στις προσπάθειές μας να πετύχουμε στη φάση εγκαθίδρυσης της εταιρείας μας. Σύντομα θα ανακοινώσουμε τα νέα μας έργα που θα αναπτυχθούν στην περιοχή.

Μείνετε ενημερωμένοι με την εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *