Ήταν ένας μήνας επιτυχιών… – 30/06/2019

Ο Ιούνιος ήταν ένας παραγωγικός μήνας για την εταιρεία μας, έχοντας επιτύχει αρκετά σημαντικά βήματα όσον αφορά στην εταιρική στρατηγική ανάπτυξης αλλά και στην ανάπτυξη των δικτύων μας. Παρόλο που η παρέμβαση του προγράμματος “This is Athens – Polis²” ολοκληρώθηκε, οι γνώσεις που αποκτήσαμε θα αποτελέσουν τον οδηγό μας για μελλοντικές συνεργασίες με δημόσιους φορείς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα στελέχη της EATA A.E. καθώς και όλους τους συν-δικαιούχους του προγράμματος και να ευχηθούμε σε όλες και όλους καλή τύχη στα μελλοντικά τους σχέδια. Για εμάς αυτή η εμπειρία ήταν πολύ χρήσιμη, έχοντας πετύχει όχι μόνο να γίνουμε εταίροι του δήμου Αθηναίων, αλλά να αναδειχθούμε σε success story για ολόκληρη την παρέμβαση. Θα συνεχίσουμε να παράγουμε τα έργα μας σε αστικές περιοχές σύμφωνα με όσα μάθαμε κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Σας ευχαριστούμε, Οριάννα, Μπάρμπαρα, Αλέξανδρε, Μίλτο, Στέλλα, Σωτήρη, Ματίνα, Σοφία, Άλεξ, Μπόρα, Φωτεινή, Γιώργο, Οδυσσέα, Ναστάζια, Χρυσάνθη και όλες/ους όσοι μας στηρίξατε αυτή την χρονιά.

Συνεχίζοντας με τα νέα μας, ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με το Knowledge Broker’s Forum, και πλέον η Creators of Cosmos σάς ενημερώνει πως αναλαμβάνει ως εταίρος την επικοινωνία του δικτύου, καθιστώντας την Ελλάδα τη χώρα φιλοξενίας ενός δικτύου περισσότερων από 700 επαγγελματιών στον τομέα της οικονομίας της γνώσης, από περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η νέα σελίδα www.knowledgebrokersforum.online, θα συνεχίσει να αποτελεί έναν τόπο όπου θα ανταλλάσσονται στρατηγικές για τη χάραξη πολιτικών, εργαλεία, μεθοδολογίες, πληροφορίες και επιστημονικά δεδομένα σε θέματα όπως το περιβάλλον, η επιστήμη, η τεχνολογία , η εκπαίδευση, η κοινωνική συνοχή, η αειφόρος ανάπτυξη κ.λπ.

Στις υπόλοιπες δράσεις μας, βιώσαμε μια σημαντική εμπειρία κατά την παρουσίαση του επιχειρηματικού μοντέλου σε επαγγελματίες του κλάδου της μουσικής στη συνάντηση Meet n’ Greet του συνεδρίου που διεξήχθη στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μουσικής Αθηνών στις 19 Ιουνίου 2019, στο INNOVATHENS powered by Samsung. Οι συμμετέχοντες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις στρατηγικές υλοποίησης που χρησιμοποιούμε στην επαλήθευση και απόδοση των πνευματικών δικαιωμάτων σε συνεργάτες μας, συνθέτες και ερμηνευτές μουσικής, και πώς μπορεί να εφαρμοστεί αυτό το μοντέλο στις χώρες τους.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας εισέρχεται σε ένα νέο κύκλο διαπραγματεύσεων την επόμενη περίοδο, προκειμένου να παράγει και να παρουσιάσει το πρώτο Παιχνίδι Ρόλων Φυσικής Κλίμακας σε αστικό περιβάλλον. Το παιχνίδι διάρκειας μερικών ωρών είναι αφιερωμένο σε επισκέπτες city break που επιλέγουν την Αθήνα ως προορισμό καθ’ όλη της διάρκεια της χρονιάς. Η ιδέα έχει ήδη επιλεγεί και σχετίζεται με τη μυθολογία της Εκάτης, μίας από τις θεότητες που οι Αθηναίοι λάτρευαν, πριν να υιοθετήσουν το πάνθεον. Τα νέα μέλη της ομάδας μας εργάζονται ήδη στο σενάριο και στους μηχανισμούς του παιχνιδιού, γι’ αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Μάρα, την Χριστίνα, τον Πλάτωνα, τον Λάζαρο, τη Μαρία και τη Στέλλα.

Μείνετε ενημερωμένοι με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που βρίσκεται στην σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *