Το παρελθόν οδηγεί στο μέλλον – 15/03/2021

Ξεκινώντας να απαριθμήσουμε τα όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για την φιλοξενία δημοσιεύσεων σχετικών με την φωτογραφική έκθεση ‘Ανναμπέλα’, η οποία και είναι αφιερωμένη στη συλλογή πόρων για την οικονομική ενίσχυση του δικαστικού αγώνα της οικογένειας του αδικοχαμένου Ζακ (Zackie Oh) Κωστόπουλου. Επισκεφτείτε την έκθεση για να ενισχύσετε και εσείς την συμμετοχική προσπάθεια που ξεκινήσαμε.

Ο σύνδεσμός για να επισκεφτείτε την έκθεση:

https://artspaces.kunstmatrix.com/en/exhibition/4371444/annabella

Θα θέλαμε για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε την Λουκία (Lux Ld) Νταμάνη και τον Σπύρο Γεωργακόπουλο για την καταπληκτική δουλειά που έκαναν και για τη διάθεση του έργου τους για τους σκοπούς της προσπάθειας.

Σε ότι αφορά στην προσπάθεια της εταιρείας μας να εγκαθιδρυθεί στη συνείδηση του επιχειρηματικού και αγοραστικού κοινού, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, για τα αφιερώματα που έκαναν τόσο στην ομάδα μας, όσο και στο υβριδικό επιχειρηματικό μοντέλο που λειτουργούμε, μέσω του οποίου επιτυγχάνουμε βιώσιμη ανάπτυξη για εμάς, τους συνεργάτες μας, τους πελάτες μας αλλά και τον πλανήτη.

Συνεχίζοντας με τις τρέχουσες εξελίξεις, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης μας, Μάριος Χατζηδαμιανός, επιλέχθηκε μεταξύ άλλων εξαιρετικών επαγγελματιών, για το ρόλο του μέντορα στο πλαίσιο του προγράμματος COOpower, και πιο συγκεκριμένα για τη δράση COOPAthons, τα οποία και αποτελούν σειρά διαδικτυακών events με στόχο την εκπαίδευση και εμπλοκή του κοινού στους κλάδους της Νεανικής Επιχειρηματικότητας, και της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ). Ο κ. Χατζηδαμιανός, ως ο μόνος Έλληνας αναγνωρισμένος μεσίτης γνώσης για το τομέα της ΚΑΛΟ, θα ενισχύσει τις ομάδες επιχειρώντας να συνδυάσει το μοντέλο της ΚΑΛΟ με μορφή ιδιωτικών σχημάτων, στα πρότυπα που λειτουργεί η εταιρεία μας, μεταλαμπαδεύοντας με αυτό τον τρόπο τις γνώσεις και τα εργαλεία που εξασφάλισαν και τη δική μας επιτυχία στις επόμενες γενιές επιχειρηματιών. Το πρόγραμμα αποτελεί μία συνεργασία του British Council και της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μάθετε περισσότερα στον ακόλουθο σύνδεσμο

Μία ακόμα σημαντική διάκριση τόσο για τον Μάριο, όσο και για την εταιρεία μας, αφορά στην επιλογή του να συμπεριληφθεί στη δεξαμενή μεντόρων, του δικτύου των Ευρωπαϊκών Πρωτευουσών Πολιτισμού, ως διαθεματικός εμπειρογνώμονας, ο οποίος συνδυάζει τις γνώσεις του κλάδου των Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανίων, της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, με αντικείμενα όπως Innovation – Attention and Decentralized Economics, αλλά και για τη βαθιά γνώση του επί των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχοντας περισσότερα από 20 έργα αναγνωρισμένα με τη διάκριση της ‘Βέλτιστης Πρακτικής’. Μετά την επιτυχημένη αξιολόγηση του, ο Μάριος, ανήκει πλέον στην ομάδα των ανθρώπων που βοηθούν στην πράξη την Ευρώπη να αναδείξει την πολιτισμική και πολιτιστική της κληρονομιά.

Ταυτόχρονα, η Creators of Cosmos SMPC, επιλέχθηκε ως στρατηγικός εταίρος για την εγκαθίδρυση και ανάπτυξη της διεθνούς αρχής International Cultural and Creative Industries Regulatory Authority (ICCIRA), ενώ, ο Μάριος έλαβε τη διάκριση του Πρέσβη επί τιμής, για να αναλάβει την διασύνδεση της αρχής με φορείς του πολιτισμού, κυβερνήσεις και εταιρείες, εξαιτίας της εμπειρίας 20 ετών και πλέον, στην ανάπτυξη και διασύνδεση ιδιωτών και επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, σε συνεργατικά δίκτυα παραγωγής, μεταφοράς και κινητοποίησης της γνώσης.

Κλείνοντας, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για μία ακόμα επιτυχία μας, καθώς η εταιρεία μας επιλέχθηκε να συμμετάσχει το Greek Startup Universe, μια πρωτοβουλία των Startup-Greece και Founderhood με κοινό στόχο την ανάπτυξη του tech startup οικοσυστήματος στην Ελλάδα και το κόσμο. Το πρόγραμμα στηρίζεται σε πυλώνες κλειδιά για την εξέλιξη των συμμετεχόντων, όπως Live Q&A Office Hours με καταξιωμένους Έλληνες founders και επενδυτές, 1-on-1 meetings με εξειδικευμένους επαγγελματίες ελληνικής προέλευσης, online ενεργό community, πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό, εργαλεία και υπηρεσίες. Στόχος μας να προσελκύσουμε το επενδυτικό ενδιαφέρον Ελλήνων επιχειρηματιών της διασποράς, για την συλλογή πόρων ώστε να προχωρήσουμε με εξασφαλισμένη επιτυχία στο pre-seed και seed στάδιο ανάπτυξης της εταιρείας μας.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παρακολουθήστε τα νέα μας, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *