Η ομάδα του Πεθερού

Κλάους Ζίμερ

Ηλικία/Φύλο: 48, Άρρεν
Τόπος Καταγωγής: Δρέσδη
Επάγγελμα: Δικηγόρος
Χαρακτηριστικά: Αυτορυθμιζόμενος, αστός, διεφθαρμένος
Χόμπι: Γκολφ, κλασσική μουσική, μπριτζ

Ανερχόμενο αστέρι της γερμανικής νομικής και πολιτικής σκηνής, ο Κλάους εργάζεται τις τελευταίες δύο δεκαετίες ως νομικός σύμβουλος του Γιόχαν. Η κύρια ανησυχία του είναι η εξέλιξη του, ανεξάρτητα από το κόστος, καθώς περιμένει πολύ καιρό να λάβει μια υψηλή θέση στο υπουργείο Άμυνας ή μια εκτελεστική θέση στην εταιρεία του Γιόχαν, ο οποίος και τον επέλεξε ως προσωπικό του νομικό σύμβουλο.

Γκιουνέι Νταβόγλου

Ηλικία/Φύλο: 27, Άρρεν
Τόπος Καταγωγής: Βερολίνο
Επάγγελμα: Γραμματέας
Χαρακτηριστικά: Προσαρμόσιμος, αυστηρός, κόλακας
Χόμπι: Σινεμά, μοντέρνος χορός, standup κωμωδία

Ο νεαρός Τούρκος, γεννηθείς και μεγαλωμένος στο Βερολίνο, εργάζεται ως γραμματέας στην εταιρία, έχοντας κάνει μία «συμφωνία» με τον Γιόχαν. Δεν κάνει ποτέ ερωτήσεις και πάντα καταφέρνει ότι του ζητηθεί, ακόμα και αν αυτό αφορά στο να συμμετάσχει σε ένα εταιρικό ταξίδι για το οποίο δεν γνωρίζει τίποτα.

Κάθριν (Κάθι) Μπέλοους

Ηλικία/Φύλο: 34, Γυναίκα
Τόπος Καταγωγής: Πέρθ
Επάγγελμα: Εκτελεστική γραμματέας του προέδρου
Χαρακτηριστικά: Πανούργα, παραδειγματική, οπορτουνίστρια
Χόμπι: Ταϊλανδικό μασάζ, ψώνια, κλάμπινγκ

Έχοντας δουλέψει για έναν αξιοσέβαστο αριθμό εταιριών, η Κάθριν κατέληξε να αναλάβει τη θέση της εκτελεστικής γραμματέως του Γιόχαν, την οποία καταφέρνει να διατηρεί με τη σκληρή δουλειά της αλλά και εξαιτίας της ιδιαίτερης σχέσης της με τον ίδιο. Παρά τις φήμες, η ίδια παραμένει αλώβητη εξαιτίας της παραδειγματικής επαγγελματικής της συμπεριφοράς.

Σόφι Λακρούα

Ηλικία/Φύλο: 29, Γυναίκα
Τόπος Καταγωγής: Μασσαλία
Επάγγελμα: Δημόσιες Σχέσεις
Χαρακτηριστικά: Εκλεπτυσμένη, δραματική, ικανοποιείται από τον υλικό πλούτο
Χόμπι: Θεατρική ομάδα, λάτιν χοροί, εθελόντρια

Γόνος παλαιάς αριστοκρατικής οικογένειας της Γαλλίας, η Σόφι επέλεξε να ακολουθήσει την καρδιά της, και να αφοσιωθεί στις σπουδές της, με αντικείμενο την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις. Η αγάπη δεν υπήρξε γενναιόδωρη μαζί της για αυτό και η ίδια διοχέτευσε την ενέργεια της στη δουλειά της, με αποτέλεσμα να ανέλθει γρήγορα τη διοικητική αλυσίδα στην εταιρεία του Γιόχαν. Έχει την τάση να στοχεύει σε υψηλούς στόχους, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή. Φυσικά και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση που έλαβε από τον Γιόχαν.

Τερέζα Μπέρνσταϊν

Ηλικία/Φύλο: 26, Γυναίκα
Τόπος Καταγωγής: Βιέννη
Επάγγελμα: Οικονομολόγος
Χαρακτηριστικά: Βασίζεται σε γεγονότα, ακριβής, μυστικοπαθής
Χόμπι: Πεζοπορία, συλλογή νομισμάτων, ποίηση

Έχοντας λάβει μια έμμεση πρόσκληση, η νεαρή οικονομολόγος βρέθηκε να δουλεύει για τον Γιόχαν, ακολουθώντας τις οδηγίες του θείου της, ώστε να αποκτήσει εμπειρία χτίζοντας το μέλλον της στον κόσμο των ηγετών της παγκόσμιας οικονομίας. Προσπαθώντας να αποδείξει την επαγγελματική της αξία δεν διστάζει να αναλάβει όποιο καθήκον της ανατεθεί, με αμείλικτη και απόλυτη ακρίβεια, ώστε να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του θείου της.

Ντάνιελ Χόφμαν

Ηλικία/Φύλο: 41, Άρρεν
Τόπος Καταγωγής: Αμβούργο
Επάγγελμα: Επικεφαλής της ομάδας ασφαλείας του Γιόχαν
Χαρακτηριστικά: Προσγειωμένος, ισορροπημένος, υποπτεύεται του πάντες
Χόμπι: Ψάρεμα, παραγωγή μπύρας, προπονητής ομάδας παιδικού ποδοσφαίρου

Λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν να υποπτευτούν ακόμα και την ύπαρξη μια ευαίσθητης πλευράς του Γιόχαν και ο Ντάνιελ είναι ένας από αυτούς. Μετά την πτώση του τοίχους του Βερολίνου, ο Γιόχαν πήρε υπό την προστασία του τον Ντάνιελ, πληρώνοντας για τις σπουδές του και υποστηρίζοντας την επαγγελματική ανάπτυξη του νεαρού όταν αυτός κατατάχτηκε στο στρατό. Έτσι, δεν ήταν δύσκολο για τον Ντάνιελ να εγκαταλείψει την καριέρα του για να τεθεί επικεφαλής της ομάδας προσωπικής ασφάλειας του Γιόχαν. Με βαθιά αίσθηση του καθήκοντος, αποπληρώνει την εύνοια στον μέντορα του δηλώνοντας τυφλή υποταγή.

Ότο Σβάρτς

Ηλικία/Φύλο: 24, Άρρεν
Τόπος Καταγωγής: Μόναχο
Επάγγελμα: Ειδικός IT Εκπαιδευμένος πράκτορας μονάδας πληροφοριών
Χαρακτηριστικά: Διασκεδαστικός, παραγωγικός, εκκεντρικός
Χόμπι: Παίκτης online παιχνιδιών, Paintball, λάτρης της ηλεκτρονικής μουσικής

Η κλασσική ιστορία ενός νεαρού με πολλά ταλέντα που βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, το βιογραφικό του μπορούσε να του εξασφαλίσει ένα λαμπρό μέλλον. Παρά τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα του, οι ικανότητες του τον κράτησαν μακριά από μπλεξίματα. Ωστόσο, διατηρεί μυστικά που αφορούν στην στρατιωτική του καριέρα και τον συνδέουν απευθείας με τον Γιόχαν. Όταν ο Γιόχαν διορίστηκε υπουργός Άμυνας της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Γερμανίας, ο Ότο κατέληξε να γίνει ο ειδικός IT του γραφείου του υπουργού.

Χέλγκα Χίμλερ

Ηλικία/Φύλο: 39, Γυναίκα
Τόπος Καταγωγής: Φρανκφούρτη
Επάγγελμα: Διαχειρίστρια Έργων, Πράκτορας ειδικών αποστολών
Χαρακτηριστικά: Ηγετική συμπεριφορά, σταθερότητα, αμείλικτη
Χόμπι: Μαγείρεμα, πλέξιμο, μοντελισμός τρένων

Της έχουν δώσει το ψευδώνυμο “Μίδας” για την ικανότητα της να διαχειρίζεται κερδοφόρα έργα, τα οποία και την κατέστησαν πολύτιμη συνεργάτιδα της υψηλής κοινωνίας της Γερμανίας, στις αρχές των 00’. Ο Γιόχαν την προσέλαβε ως σύμβουλο όταν κατέλαβε την θέση του υπουργού Άμυνας, δοκιμάζοντας τις ικανότητες της στα πλέον αποκλίνοντα επιχειρησιακά πεδία. Δεν έχει ενδοιασμούς και θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την επιτυχημένη της πορεία.