Ας γνωρίσουμε το «τυχερό 13» – 1/07/2018

Οι τελικοί 13 συμμετέχοντες επιλέχτηκαν και το ταξίδι ξεκινάει. Χθες, 30 Ιουνίου, είχαμε την πρώτη συνάντηση των συμμετεχόντων με τους εκπαιδευτές του εργαστηρίου «Κιναισθητική Νοημοσύνη και βελτίωση της εμπειρίας των παικτών L.A.R.P.». Οι 13 συμμετέχοντες είναι μέλη της ελληνικής κοινότητας L.A.R.P. με μεγάλη εμπειρία στο πεδίο. Όλοι τους έχουν συμμετάσχει ή οργανώσει παιχνίδια L.A.R.P. μέσα στον τελευταίο χρόνο και είναι μεγάλη μας ευχαρίστηση που τους καλωσορίζουμε στην πρώτη μας δια βίου μαθησιακή δραστηριότητα.

Οι συμμετέχοντες πέρασαν 2 ώρες με τους εκπαιδευτές κο Γιώργο Νάστο, πιστοποιημένο εκπαιδευτή Hatha and Raja Yoga (500H) της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Yoga (USA) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας (INDIAN), με την βοήθεια της κας Σοφίας Κουτελιδά πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας Hatha Yoga (200H) της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Yoga (USA) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας (INDIAN), ως βοηθού εκπαίδευσης και τον κο Μάριο Χατζηδαμιανό, πιστοποιημένο σύμβουλο ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, συζητώντας για τις διαδικασίες υλοποίησης, το ωρολόγιο πρόγραμμα, τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας και τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Ενημερώθηκαν, επίσης, πως κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα υποβληθούν σε διαδικασίες αξιολόγησης και όλοι συμφώνησαν στις ημερομηνίες στις οποίες θα λάβει μέρος η μαγνητοσκόπηση.

Η συνάντηση έλαβε μέρος στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης, το νέο σπίτι της Creators of Cosmos S.M.P.C., καθώς το Impact Hub, ως διαχειριστική αρχή μας επέλεξε να φιλοξενηθούμε στο κτήριο, καθώς θεώρησαν πως η πρόταση μας πληρούσε τα απαιτούμενα κριτήρια. Δηλαδή το πρόσωπο/περιβάλλον να βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής προσπάθειας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα σχέδιο αειφόρου ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μια νέα προσέγγιση στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, με βάση την ικανότητα αντίληψης της Κιναισθητικής Νοημοσύνης τους και να θέσουν την γνώση αυτή σε κίνηση κατά τη διάρκεια διήμερου εργαστηρίου που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του σεμιναρίου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κο Ανδρέα Προβελλέγιο, ιδιοκτήτη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης 1, Yoga and Budo (Arts and Evolution) για την χορηγία των υλικών του εργαστηρίου. Ο κος Προβελέγγιος είναι από τους πρώτους συνεργάτες στην προσπάθειά μας. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Yoga & Budo (Arts and Evolution) Center στο παρακάτω σύνδεσμό: www.yogabudo.com

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κο Λάζαρο Νταμάνη για την σημαντική βοήθειά του στην δημιουργία των Καίριων Δεικτών Απόδοσης (Key Performance Indicators – KPIs), καθώς και τον κο Βαγγέλη Γαβριηλίδη για τη βιντεοσκόπηση και το μοντάζ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *