Έπεσαν οι υπογραφές, ακολουθούν και επόμενες!!! – 4/07/2018

Χθες ήταν μια πραγματικά επιτυχημένη ημέρα για την εταιρείας μας, η Creators of Cosmos όχι μόνο υπέγραψε το συμβόλαιο μίσθωσης των γραφείων μας στο ανακαινισμένο κτήριο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, αλλά πληροφορήθηκε πως η εταιρεία μας προκρίθηκε στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ Α.Ε.), προκειμένου να επιλεγεί ως δικαιούχος για το πρόγραμμα «ΠΟΛΗ²».

Στην πρώτη περίπτωση, το Impact Hub, ως η διαχειριστική αρχή του κτηρίου, μας επέλεξε καθώς έκρινε ότι η πρότασή μας εκπληρώνει τα απαιτούμενα κριτήρια. Δηλαδή το πρόσωπο/περιβάλλον να βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής προσπάθειας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα σχέδιο αεροφόρους ανάπτυξης.

Η Creators of Cosmos θα στεγαστεί στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης, την πρώτη Αγορά Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Ένα πρωτότυπο, καινοτόμο μοντέλο συνεργασίας ακόμη και για τα διεθνή πρότυπα, το οποίο σχηματίστηκε μετά το κάλεσμα του Impact Hub Athens, τον οργανισμό διαχείρισης της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, όπως προέκυψε από ανοικτές, συμμετοχικές διαδικασίες που εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά από τον Δήμο Αθηνών και την πλατφόρμα του ΣυνΑθηνά.

Συντονιστείτε για τα τελευταία μας νέα με μία εγγραφή στο μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο μας. Ο κυνηγός GDPR κυκλοφορεί ελεύθερος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *