Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!!! – 13/07/2018

Μετά από δύο (2) χρόνια έρευνας, σχεδιασμών, προετοιμασίας, και εκτέλεσης ασκήσεων επί χάρτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα την σύσταση και λειτουργία της Creators of Cosmos Μονοπρόσωπης Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας. Η Creators of Cosmos έρχεται για να δώσει στην Ελλάδα επιχειρηματική πνοή στο αντικείμενο των Παιχνιδιών Ρόλων Φυσικής Κλίμακας (Live Action Role Playing Games).

Ο όρος αφορά σε παιχνίδια που υλοποιούνται είτε σε κλειστό και ελεγχόμενο χώρο είτε σε ανοιχτό μερικώς ελεγχόμενο περιβάλλον, με τους παίκτες να παίζουν ρόλους (όπως στο αυτοσχεδιαστικό θέατρο δρόμου) και μέσω αυτών των ρόλων, να επιχειρούν στο πλαίσιο ενός αλληλεπιδραστικού σεναρίου, του εκάστοτε παιχνιδιού-προϊόντος.

Η εταιρεία διαθέτει περισσότερους από 30 κωδικούς αριθμούς δραστηριοτήτων σε ότι αφορά στην επιχειρηματική της ταυτότητα. Δύο αυτόνομα δίκτυα-σωματεία συνεργατών λειτουργούν με την υποστήριξη της για την ανάπτυξη επιχειρηματικής πρωτοβουλίας με κοινωνικό και αλληλέγγυο πρόσημο. Πέραν της δραστηριότητας της στους τομείς του τουρισμού, της ψυχαγωγίας, της ψυχικής υγείας, των επιστημών και της έρευνας, η εταιρεία έχει σχεδιαστεί ώστε να εξυπηρετεί ως εκκολαπτήριο νέων επαγγελματιών του κλάδου των δημιουργικών βιομηχανιών.

Για πρώτη φορά μία, ελληνικών συμφερόντων, ιδιωτική εταιρεία σχεδιασμού, οργάνωσης, παραγωγής και εκτέλεσης Παιχνιδιών Ρόλων Φυσική Κλίμακας (L.A.R.P.), ανοίγει το δρόμο ώστε η χώρα μας να εισέλθει σε παγκόσμιας αξίας αλυσίδες του κλάδου των δημιουργικών βιομηχανιών, μέσω πρότυπου καταστατικού που κατέθεσε και το οποίο και έγινε αποδεκτό από τις αρμόδιες αρχές.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λέει ο θυμόσοφος λαός και εμείς μόλις ξεκινήσαμε το ταξίδι μας. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας, ώστε να μας επιτρέψετε και επίσημα την χρήση των προσωπικών δεδομένων επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο επικοινωνίας), για να μη βρεθούμε να πληρώνουμε πρόστιμα, επειδή ξεσηκώσαμε τις προσωπικές μας ατζέντες για να σας μεταφέρουμε τα ευχάριστα νέα.

Για την ώρα, εμείς γιορτάζουμε την πρώτη μας επιτυχία. Σύντομα θα σας επικοινωνήσουμε και τα νέα μας! Ετοιμαστείτε να ζωντανέψετε τους κόσμους της φαντασίας σας μαζί με την Creators of Cosmos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *