Οι επιτυχίες συνεχίζονται! – 30/07/2018

Μπορεί να είμαστε μόλις λίγων ημερών εταιρεία αλλά για νεοφώτιστοι μάλλον τα πάμε εξαιρετικά. Μετά την επιλογή του Impact Hub, ως διαχειριστική αρχή της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, να μας φιλοξενήσει στο κτήριο, καθώς θεώρησαν πως η πρόταση μας πληρούσε τα απαιτούμενα κριτήρια θέτοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα σχέδιο αειφόρου ανάπτυξης· κατόπιν της επιτυχημένης ολοκλήρωσης του πρώτου μας εκπαιδευτικού σεμιναρίου – εργαστηρίου με τίτλο «Κιναισθητική Νοημοσύνη και βελτίωσης της εμπειρίας παικτών L.A.R.P.»· σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηνών ΕΑΤΑ Α.Ε. επέλεξε την εταιρεία μας ως μία εκ των ωφελούμενων του προγράμματος ‘This is Athens-Polis²’.

Κατόπιν υποβολής σχετικής υποψηφιότητας, η Creators of Cosmos επελέγη ως συμμετέχουσα στην δράση “Κατάστημα στο Κέντρο”, η οποία και προβλέπει το πιλοτικό άνοιγμα κλειστών καταστημάτων που βρίσκονται συγκεντρωμένα σε συγκεκριμένους δρόμους και περιοχές του κέντρου της Αθήνας, με στόχο να δώσει «πνοή» σε περιοχές που έχουν πληγεί από στα χρόνια της οικονομικής δυσχέρειας, να τονώσει την υφιστάμενη οικονομική δραστηριότητα, και να δημιουργήσει επιπλέον οικονομική δραστηριότητα συμβάλλοντας στην ανάδειξη της εικόνας περιοχών που αποτελούν – ή δύναται να αποτελέσουν – σημαντικούς πόλους έλξης επισκεπτών και κατοίκων.

Η περιοχή επιλογής είναι η ιστορική πλατεία Θεάτρου, όπου μαζί με άλλες εννέα (9) ομάδες θα λειτουργήσουμε επτά (7) καταστήματα με κοινό γνώμονα τον πολιτισμό, μετά από σχετική πρόσκληση που ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο. Με τη νέα ομάδα μας, τους Αλέξη, Γιώργο Κ., Οδυσσέα, Λάζαρο, Βαγγέλη, και Γιώργο Ν. και τις Ξανθίππη, Φωτεινή, Μπόρα, Χρυσανθή, Ναστάζια ετοιμαζόμαστε με γοργά βήματα να παρουσιάσουμε το δεύτερο κατάστημα και κέντρο της εμπορικής μας δραστηριότητας στην καρδιά της Αθήνας.

Ακολουθήστε μας σε αυτό το ταξίδι και μείνετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις δηλώνοντας τα στοιχεία σας στην φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας. Τι να πεις, από τότε που η GDPR τέθηκε σε ισχύ δεν μπορούμε ούτε σε φίλους να στείλουμε ενημέρωση χωρίς να ερωτηθούμε για τον τρόπο απόκτησης των προσωπικών τους δεδομένων επικοινωνίας. Κρατήστε μας ασφαλείς και θα σας κρατάμε ενημερωμένους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *