Το πρώτο μας παιχνίδι μπαίνει στην τελική ευθεία του σχεδιασμού! – 20/08/2018

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τα σημαντικά αποτελέσματα που καταφέρνει η νεοσύστατη ομάδα παραγωγής της εταιρείας μας, μετά και την σχετική αυτοψία που πραγματοποίησαν στον δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, στο ανατολικό Πήλιο, το τμήμα Μηχανικής Περιβάλλοντος και το τμήμα Σεναριογραφίας, το διάστημα 11 με 15 Αυγούστου. Σε συνέχεια της δημιουργικής προσπάθειας των στελεχών μας, διαπιστώσαμε πως είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τις εργασίες εγκατάστασης του πρώτου μας σεναρίου-παιχνιδιού σε περιοχή έκτασης 10χλμ., απαράμιλλης ομορφιάς, στο βουνό των Κενταύρων.

Από το 2017, οπότε και πρώτη φορά επισκεφτήκαμε ως εταιρεία, την περιοχή που τελεί υπό την διοικητική μέριμνα του δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, εντυπωσιαστήκαμε από το φυσικό κάλλος και τη γεωμυθολογία της περιοχής. Κάπως έτσι, μας ήρθε η τρελή ιδέα να μην ξεκινήσουμε την παρουσίαση των προϊόντων μας από την Αθήνα, έδρα της εταιρείας, αλλά από μία περιοχή που αξίζει να επισκεφτεί κανείς δώδεκα (12) μήνες το χρόνο και να απολαύσει τη φύση, να γνωρίζει το πολιτισμικό παρελθόν της και να συναναστραφεί με τον τοπικό πληθυσμό.

Το αποτέλεσμα αυτής της ιδέας γίνεται σήμερα πραγματικότητα μέσω του πρώτου σεναρίου Παιχνιδιού Ρόλων Φυσική Κλίμακας με τίτλο «Τα Μυστικά του Κένταυρου». Με την ολοκλήρωση της φάσης προπαραγωγής, θα ακολουθήσει η φάση του οικονομικού και διοικητικού ελέγχου ώστε να εξασφαλιστούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και νομιμοποιητικές πράξεις που θα επιτρέψουν την διεξαγωγή του. Στο ίδιο πλαίσιο,  προγραμματίζονται συναντήσεις με την δημοτική αρχή Ζαγοράς – Μουρεσίου για την υπογραφή σχετικού μνημονίου συνεργασίας. Επικοινωνίες βρίσκονται σε εξέλιξη και με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ώστε να αποτελέσει την ομάδα υποστήριξης σε θέματα Ασφάλειας των παικτών και Προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής. Θα ακολουθήσουν επαφές με την αρμόδια δασική υπηρεσία και κάθε άλλο εμπλεκόμενο δημόσιο φορέα ώστε σύντομα να είμαστε σε θέση να τρέξουμε την δοκιμαστική εκτέλεση πριν την τελική αδειοδότηση εγκατάστασης του παιχνιδιού.

Σε απλά λόγια το Minimum Value Product μας είναι σχεδόν έτοιμο και για αυτό δηλώνουμε περήφανοι, μόλις δύο μήνες μετά την σύσταση μας. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθετε λεπτομέρειες για την προσπάθεια μας, με την υποβολή του σχετικού αιτήματος στην σελίδα επικοινωνίας μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *