Στο ραντεβού μας, στην ώρα μας, για το μέλλον μας! – 11/09/2018

Το τριήμερο 6 με 10 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο της εταιρείας μας, αποτελούμενο από τον Διευθυντή Επικοινωνιών και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Μάριο Χατζηδαμιανό, και την Διευθύντρια Έρευνας, Περιβάλλοντος, Ασφαλείας, Συστημάτων και Τεχνολογίας, Αντζελίνα Κονδύλη, επισκέφτηκε τον δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Κουτσάφτη, με τον οποίο συζητήθηκαν διεξοδικά οι λεπτομέρειες που αφορούν στην εγκατάσταση του πρώτου μας σεναρίου-παιχνιδιού ρόλων φυσικής κλίμακας, υπό τον τίτλο «Τα Μυστικά του Κένταυρου», στα διοικητικά όρια του δήμου.

Ο Κος Κουτσάφτης αντιλήφθηκε άμεσα την καινοτόμο προσέγγιση μας, επεσήμανε την πρωτοτυπία της ιδέας και σχολίασε θετικά ότι το εν λόγω σενάριο-παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει εργαλείο για την ανάπτυξη του Τουρισμού Εμπειρίας στην περιοχή του Ανατολικού Πήλιου. Ταυτόχρονα δεσμεύτηκε πως ο δήμος θα βρίσκεται στο πλευρό μας σε αυτήν την προσπάθεια, ενώ εντός των επομένων μηνών θα παρουσιαστεί στο δημοτικό συμβούλιο σχετική εισήγηση, ώστε και επίσημα να λάβουμε την σχετική άδεια εγκατάστασης.

Σε συνέχεια της συνάντησης με τον κ. Κουτσάφτη, τον οποίο και θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την αμέριστη υποστήριξη του στο εγχείρημα μας, τα στελέχη της εταιρείας μας πραγματοποίησαν συνάντηση με το κλιμάκιο της Ελληνική Ομάδας Διάσωσης στον Βόλο, με τους οποίους και συζητήσαμε τις λεπτομέρειες του έργου, ενώ αιτηθήκαμε την ανάληψη της ασφάλειας των παικτών και του φυσικού περιβάλλοντος από πλευράς του κλιμακίου. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία καθώς η Κα Θεοδότη Παπαδημητρίου και ο Κος Ευάγγελος Βαμβακάς , που εκπροσώπησαν το κλιμάκιο της Ε.Ο.Δ. Μαγνησίας, δεσμεύθηκαν ότι θα προωθήσουν το σχετικό αίτημα προς το Διοικητικό Συμβούλιο, με σκοπό την οριστικοποίηση της μεταξύ μας συμφωνίας.

Στόχος της συνεργασίας μας είναι να λειτουργήσει από πλευράς της Ε.Ο.Δ. υποστηρικτικός μηχανισμός με την δημιουργία ομάδας Ασφάλειας της υγείας των παικτών και Προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, στην περιοχή εγκατάστασης. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την υποστήριξη της και για τη διάθεση τους να συνδράμουν στην προσπάθεια μας.

Ελάτε στην ομάδα μας και ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις μέσω της εγγραφής σας στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας που διατίθεται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *