Συναντήσεις, Συσκέψεις, Αποφάσεις… Συνεντεύξεις – 20/09/2018

Μία εβδομάδα, γεμάτη συναντήσεις, συσκέψεις και αποφάσεις για την εταιρεία μας, καθώς ήδη πραγματοποιήθηκαν οι επαφές της ομάδας διοίκησης με τον δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και το κλιμάκιο Μαγνησίας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, με σκοπό την εγκατάσταση στο Ανατολικό Πήλιο του Minimum Value Product μας, υπό τον τίτλο «Τα Μυστικά του Κένταυρου».

Σε συνέχεια των δράσεων μας, στελέχη της εταιρείας συμμετείχαν σε σύσκεψη με την διαχειρίστρια αρχή της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης (Δ.Α.Κ.), το Impact Hub ώστε να συζητήσουν το σχεδιασμό της εταιρείας μας για την τελετή εγκαινίων, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-5-6 Οκτωβρίου 2018. Στο ίδιο πλαίσιο ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Μάριος Χατζηδαμιανός, παρεχώρησε συνέντευξη, η οποία θα περιληφθεί σε βίντεο που αφορά στους ένοικους του χώρου της Δ.Α.Κ. και θα παρουσιαστεί την βραδιά των εγκαινίων.

Το Impact Hub, ως διαχειριστική αρχή, μας διάλεξε να φιλοξενηθούμε στο κτήριο, καθώς θεώρησαν πως η πρόταση μας πληρούσε τα απαιτούμενα κριτήρια. Δηλαδή ο άνθρωπος και το περιβάλλον να βρίσκονται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής προσπάθειας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα σχέδιο αειφόρου ανάπτυξης.

Η επόμενη σύσκεψη αφορούσε σε συνάντηση μας με τους υπεύθυνους της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηνών ΕΑΤΑ Α.Ε., στο πλαίσιο της προετοιμασίας εκδήλωσης με τίτλο «Νύχτα Πολιτισμού», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου 2018, στην πλατεία Θεάτρου, αλλά και των εγκαινίων του προγράμματος “This is Athens-Polis²”, της 12ης Οκτωβρίου 2018, όπου η εταιρεία θα συμμετέχει με την υλοποίηση δύο δράσεων.

Επιπλέον των παραπάνω, στελέχη των τμημάτων Μηχανικής Περιβάλλοντος και Παραγωγής Αναλωσίμων πραγματοποίησαν συνάντηση με τον SFX designer κο. Προκόπη Βλασσερό, ώστε να διερευνηθούν δυνατότητες συνεργασίας κατά την παραγωγή των σεναρίων-παιχνιδιών, καθώς ο κος Βλασσερός είναι ένας από τους πλέον ανερχόμενους δημιουργούς ειδικών εφέ για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Σε συνέχεια των δράσεων δικτύωσης και ανάπτυξης συνεργασιών, στελέχη της εταιρείας μας πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με την ομάδα διοίκησης της εταιρείας Coco-mat bikes, μίας spin-off του παγκοσμίως γνωστού label Coco-mat, ώστε να αναλάβουμε την ανάπτυξη του επιχειρηματικού σχεδιασμού της εν λόγω νεοσύστατης εταιρείας με σκοπό την διεύρυνση των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων και της εταιρικής ταυτότητας.

Ενημερωθείτε για τις δράσεις μας και τις εξελίξεις με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό μας δελτίο, μέσω της φόρμας επικοινωνίας που λειτουργεί στην ιστοσελίδα μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *