Εγκαίνια στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης και Ένας Παπουτσωμένος Γάτος κόβει βόλτες στη Θεάτρου! – 07/10/2018

Η εβδομάδα που πέρασε μας έδωσε την ευκαιρία να γνωριστούμε με το κοινό της Αθήνας σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα το τριήμερο 4-5-6 Οκτωβρίου 2018.

Στις 5 Οκτωβρίου, παρουσιάσαμε μία σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας του «Παπουτσωμένου Γάτου», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο δήμος Αθηναίων και το Athens Culture Net, υπό τον τίτλο «Νύχτα Πολιτισμού».

Στην δική μας ιστορία, ο Γάτος Νιάνιος, είναι πρόσφυγας και έφτασε στην Ελλάδα προσπαθώντας να βρει την ιδανική ζωή. Ωστόσο ο ερχομός του στην Αθήνα εξελίχτηκε σε περιπέτεια, που ο ίδιος αποτύπωσε μέσα στους στίχους ενός low bap κομματιού, που τραγούδησε ζωντανά στο κοινό που επισκέφτηκε την πλατεία για να γνωρίσει τους νέους ενοίκους των καταστημάτων, στο πλαίσιο της δράσης «Κατάστημα στο Κέντρο» του προγράμματος «This is Athens-Polis²».

Την ευθύνη της υλοποίησης της προσπάθειας ανέλαβε, στο πλαίσιο του κύκλου εκπαίδευσης στελεχών, ο κος Αλέξανδρος Αλεξίου, ο οποίος και συντόνισε την ομάδα έργου, ενώ από κοινού με την κα Ναστάζια Μπέικοφ δημιούργησαν και επιμελήθηκαν την μουσική και τους στίχους του τραγουδιού.

Το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου 2018, η ομάδα διοίκησης της Creators of Cosmos έδωσε το παρών στην τελετή εγκαινίων της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, όπου και η εταιρεία μας φιλοξενείται καθώς το Impact Hub, ως διαχειριστική αρχή μας διάλεξε να φιλοξενηθούμε στο κτήριο, καθώς θεώρησαν πως η πρόταση μας πληρούσε τα απαιτούμενα κριτήρια. Δηλαδή ο άνθρωπος και το περιβάλλον να βρίσκονται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής προσπάθειας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα σχέδιο αειφόρου ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο του τριήμερου των εκδηλώσεων παρουσιάσαμε, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, ένα παιχνίδι θησαυρού με στόχο οι επισκέπτες της Δημοτικής Αγοράς να γνωρίσουν τις επιχειρήσεις που ξεκίνησαν να λειτουργούν στον ανακαινισμένο χώρο.

Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να γνωρίσει ο κόσμος την ιδέα και την φιλοσοφία των Παιχνιδιών Ρόλων Φυσικής Κλίμακας, και ακόμα μεγαλύτερη η χαρά να ακούσουμε τους επισκέπτες να αγκαλιάζουν την προσπάθεια μας εκδηλώνοντας την υποστήριξη τους στο εγχείρημα. Το επόμενο ραντεβού με το κοινό μας έχει προγραμματιστεί για τις 12 Δεκεμβρίου 2018, οπότε και θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του προγράμματος φιλοξενίας μας στην πλατεία Θεάτρου.

Σας περιμένουμε για να σας γνωρίσουμε! Εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της εταιρείας μας μέσα από το ενημερωτικό δελτίο, συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *