Περήφανοι για τους συνεργάτες μας! – 30/09/2018

Αποτελεί μεγάλη χαρά για την εταιρεία μας, να καταγράφουμε την πρόοδο στην εμπλοκή των νέων συνεργατών με βάση την ολιστική μεθοδολογία υποδοχής στελεχών που έχουμε αναπτύξει.

Για τον κο Γιώργο Κουγιουμτζή, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που ενεπλάκη ενεργά στη λειτουργία της εταιρείας, το αντικείμενο αφορά στην εκπαίδευση και απασχόληση του ως μηχανικός περιβάλλοντος, με αντικείμενο τον εντοπισμό και την τοποθέτηση των παιχνιδιών μας σε φυσικό χώρο ώστε να προστατεύονται τα ενδημικά του στοιχεία από την παρουσία των παικτών.

Η κα Φωτεινή Καββαδία, ανέλαβε για λογαριασμό της εταιρείας την διαμόρφωση κατόψεων τόσο για την εγκατάσταση μας στο νέο μας χώρο στην πλατεία Θεάτρου, αλλά και από κοινού με την κα Μπόρα Χατζηράι το αντικείμενο της λειτουργίας του Τεχνουργείου, του χώρου όπου θα φιλοξενούνται οι δημιουργοί και καλλιτέχνες αναλωσίμων των παιχνιδιών (κουστούμια, κοσμήματα, υποδήματα κ.λπ.), καθώς επίσης και το σχεδιασμό του λογότυπου μας.

Ο κος Αλέξιος Αλεξίου ανέλαβε την παραγωγή του έργου που θα παρουσιάσουμε στις 5 Οκτωβρίου 2018 στην πλατεία Θεάτρου, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της εκδήλωσης ‘Νύχτα Πολιτισμού’ που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων.

Ο κος Οδυσσέας Δάλλας από κοινού με τον κο Αλεξίου και τον κο Κέκκα συνεχίζουν την προετοιμασία των μηχανισμών του πρώτου μας παιχνιδιού που θα λειτουργήσει στο Πήλιο, υπό τον τίτλο «Τα μυστικά του Κένταυρου». Επιπλέον ο κος Δάλλας ως ιδρυτικό μέλος της υπό σύσταση εταιρείας RPG4KIDS ανέλαβε να σχεδιάσει το περιεχόμενο των εκπαιδευτικών παιχνιδιών ρόλων που θα παρουσιάσουμε στα σχολεία του δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, ώστε τα παιδιά της περιοχής να ανακαλύψουν την λειτουργία της εταιρείας μας και πως μπορούν τα ίδια μελλοντικά να εμπλακούν επαγγελματικά στο αντικείμενο των Παιχνιδιών Ρόλων Φυσικής Κλίμακας.

Φυσικά δεν υπάρχουν λόγια για την υποστήριξη της προσπάθειας μας από τις κυρίες Ναστάζια Μπέικοφ και Χρυσανθή Γεωργιάδου, οι οποίες με την αμέριστη συμπαράσταση και ενεργή εμπλοκή τους βοήθησαν στην ανάπτυξη του περιεχομένου του σεναρίου του παιχνιδιού «Τα Μυστικά του Κένταυρου», όποτε και η πρώτη ανέλαβε την παραγωγή του ηχοτοπίου, ενώ η δεύτερη την συγγραφή του σεναρίου, πάνω στο οποίο στηρίζεται το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *