Γνωριμία με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη – 14/10/2018

Eξ αφορμής των εγκαινίων τόσο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, όσο και της δράσης ‘Κατάστημα στο Κέντρο’ του προγράμματος ‘This is Athens-Polis²’, στις οποίες συμμετέχει η εταιρεία μας ως ωφελούμενη, βρεθήκαμε στην ευχάριστη θέση να συνομιλήσουμε με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, ενώ ο διευθυντής Επικοινωνιών και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Μάριος Χατζηδαμιανός, ενημέρωσε τον δήμαρχο για την εταιρική δομή, το σχεδιασμό ανάπτυξης έργων, τις συμπράξεις που έχουμε καταφέρει, το σύστημα εκπαίδευσης νέων στελεχών αλλά και τη φιλοσοφία μας για τη δημιουργία δικτύων επαγγελματιών χειροτεχνών, τα οποία και αξιοποιούμε με κριτήριο την εντοπιότητα, στις περιοχές που εγκαθίστανται τα σενάρια-παιχνίδια μας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος συνεχάρη τα στελέχη της εταιρείας, δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της δημοτικής αρχής στις πρωτοβουλίες των νέων επιχειρηματιών και τη σημασία πρωτοβουλιών που καταφέρνουν να φέρουν σε συνεργασία την κοινωνία των πολιτών με τις αρμόδιες διοικητικές δομές.

Σχετικά με την επίσκεψη του δημάρχου στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο στον σύνδεσμο: http://www.cityofathens.gr/node/32161

Σχετικά με την επίσκεψη του δημάρχου στην πλατεία Θεάτρου μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο της δημοσιογράφου Αστερόπης Λαζαρίδου στο σύνδεσμο: https://www.protagon.gr/themata/tha-ksanaklepsei-tin-parastasi-i-plateia-theatrou-44341705405

Η εταιρεία μας φιλοξενείτε στο κτήριο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, καθώς το Impact Hub ως διαχειριστική αρχή μας επέλεξε ως ωφελούμενους, καθώς θεώρησαν πως η πρόταση μας πληρούσε τα απαιτούμενα κριτήρια. Δηλαδή ο άνθρωπος και το περιβάλλον να βρίσκονται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής προσπάθειας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα σχέδιο αειφόρου ανάπτυξης.

Παραμείνετε ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας, μέσω της σχετικής φόρμας που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *