Ένα «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» στην πλατεία Θεάτρου! – 15/10/2018

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στην πλατεία Θεάτρου τους επισκέπτες της εκδήλωσης εγκαινίων της δράσης ‘Κατάστημα στο Κέντρο’, του προγράμματος ‘This is Athens-Polis²’, που διοργάνωσε η Εταιρία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής (ΕΑΤΑ ΑΕ) δήμου Αθηναίων, και πραγματοποιήθηκε το διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου, 2018.

Στελέχη και εκπαιδευόμενοι της εταιρείας, θυμήθηκαν την καλοκαιρινή τους εμπειρία στην κιναισθητική νοημοσύνη, καθώς ο κος Γιώργος Νάστος, πιστοποιημένος εκπαιδευτής Hatha and Raja Yoga (500H) της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Yoga (USA) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας (INDIAN), πραγματοποίησε μαζί τους πρακτική Hatha Yoga ώστε να καταστεί το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού έτοιμο για την μεγάλη βραδιά. Η εμπειρία ήταν μοναδική για τα στελέχη αφού θυμήθηκαν το σεμινάριο υποδοχής που παρακολούθησαν τον περασμένο Ιούλιο, υπό τον τίτλο «Κιναισθητική και βελτίωση εμπειρίας παικτών L.A.R.P.».

Στην συνέχεια τα στελέχη της εταιρείας προετοιμάστηκαν ενδυματολογικά και με την επιμέλεια χτενισμάτων και make up ζωντάνεψαν τους χαρακτήρες του έργου του Σαίξπηρ «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύκτας», αυτή τη φορά ως ήρωες ενός παιχνιδιού ρόλων φυσικής κλίμακας.

Ταυτόχρονα η ομάδα επικοινωνίας μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιούσε ημίωρες παρουσιάσεις με αντικείμενο την ιστορία των Παιχνιδιών Ρόλων Φυσικής Κλίμακας, τις δράσεις και τη φιλοσοφία της εταιρείας μας και μοιράστηκε με πολλούς από τους συμμετέχοντες μυστικά που αφορούν στη δημιουργία χαρακτήρων και σεναρίων.

Παραμείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της εταιρείας μας μέσα από το ενημερωτικό δελτίο, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *