Αναστολή λειτουργίας καταστήματος – 14/02/2019

Κάθε αρχή και δύσκολη, λέει ο θυμόσοφος λαός, και πως θα μπορούσε η δική μας αρχή να διαφέρει από εκείνες τόσων και τόσων επιχειρηματιών.

Βρισκόμαστε λοιπόν στη δυσχερή θέση να ανακοινώσουμε ότι κατόπιν διαπραγματεύσεων μεταξύ του ιδιοκτήτη του καταστήματος, το οποίο μας φιλοξενεί στην οδό Θεάτρου 6, και των υπευθύνων του προγράμματος This is Athens – Polis², δεν καθίσταται πλέον δυνατή η παραμονή μας στο χώρο.

Παρά τις προσπάθειες της ΕΑΤΑ Α.Ε. δεν βρέθηκε κοινός τόπος, με αποτέλεσμα να πρέπει να προχωρήσουμε εντός του μήνα Φεβρουαρίου σε αναστολή της λειτουργίας του καταστήματος μας. Ωστόσο, ήδη αναζητούμε τρόπους συνέχειας της παρουσίας μας στην πλατεία Θεάτρου και στο πρόγραμμα και θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, αναστέλλονται τα μαθήματα ανάπτυξης κιναισθητικής νοημοσύνης αλλά και η υλοποίηση της φωτογραφικής έκθεσης «Αναμπέλα», καθώς και η φιλοξενία των δράσεων των άτυπων ομάδων L.A.R.P. που φιλοξενούνταν στο χώρο του πρώην μπαρ Guru.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές του προγράμματος, καθώς επίσης και τους υποψήφιους προς ένταξη στην εταιρεία, εκπαιδευόμενους συνεργάτες, οι οποίοι εξαιτίας των γεγονότων αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους με την εταιρεία μας.

Για εμάς στην Creator of Cosmos, οι εξελίξεις αυτές, μας επιτρέπουν να αξιοποιήσουμε το επόμενο διάστημα για τον επανασχεδιασμό της στρατηγικής επιχειρηματικής μας ανάπτυξης και να εντοπίσουμε τις προοπτικές που θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τις εργασίες μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Οριάνα, την Μπάρπαρα, τον Μίλτο, τον Αλέξη, τον Αλέξανδρο, την Μπόρα, και όλους όσοι μας στήριξαν στην προσπάθεια μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *