Επιστρέψαμε… – 17/04/2019

Και είμαστε ευτυχείς που ξεπεράσαμε τις δυσκολίες που συναντήσαμε στο δρόμο μας. Η Creators of Cosmos επιστρέφει στην Πλατεία Θεάτρου για τη συνέχεια του προγράμματος “This is Athens – Polis²” και φιλοξενείται πλέον στον χώρο του πρώην μπαρ Guru. Η επιστροφή μας θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε τα έργα που σχετίζονται με την περιοχή. Δηλαδή, την εκπλήρωση του σχεδίου για το νέο μας σεμινάριο που αφορά στην Κιναισθητική Νοημοσύνη για ανέργους που έχουν υποστεί φυλάκιση, την ολοκλήρωση του pitching deck μας, το οποίο και θα χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα για τους υπόλοιπους δικαιούχους του προγράμματος, την ολοκλήρωση και παράδοση της επιχειρηματικής στρατηγικής ανάλυσης για την spinoff εταιρεία ‘Coco-mat.bike’, καθώς και την υλοποίηση μιας συναυλίας σε συνεργασία με τη ΜΚΟ ‘We need Βooks’.

Συνεχίζοντας με τα έργα μας, ήταν χαρά να συνεργαστούμε με την ‘Pace Odyssey’ στο νεότερο μαθησιακό εγχείρημα που έλαβε χώρα στην πόλη του Ναυπλίου. Αυτή τη φορά το μαθησιακό περιεχόμενο σχετίζονταν με τα μνημεία και την ιστορία της πόλης. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Εύα Τσαλαπάτη για την εμπιστοσύνη της ώστε να αναπτύξουμε επιχειρηματική στρατηγική ανάλυση σχετικά με τον τρόπο χρήσης του scrabble ως εκπαιδευτικού εργαλείου. Πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν πολλά σημαντικά δεδομένα που θα ανακαλύψουμε στο πλαίσιο της ερευνητικής φάσης και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να μοιραστούμε τα ευρήματά μας με όλους εσάς.

Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε την διευθύντρια μας Έρευνας, Περιβάλλοντος, Ασφάλειας, Συστημάτων και Τεχνολογίας, Αντζελίνα Κονδύλη, για την τοποθέτησή της στη θέση της Επιτρόπου Ανταγωνιστικότητας, κατά τη διάρκεια έργου το οποίο προσομοιώνει τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής το διάστημα 8 έως 11 Απριλίου 2019.

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό νέο. Αφού ολοκληρώσαμε κύκλο συναντήσεων και διαπραγματεύσεων με όλους τους πρώην ασκούμενους μας, καταλήξαμε σε κοινή απόφαση των μερών ότι θα επιστρέψουν στην «οικογένεια» μας όταν αισθανθούν πιο ασφαλής αναφορικά με το μέλλον της εταιρείας. Είμαστε χαρούμενοι που σχεδόν όλοι τους αποφάσισαν να προχωρήσουν στο δικό τους μονοπάτι και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ανταμώσουν και πάλι στο μέλλον. Η εξέλιξη αυτή θα επιτρέψει στην εταιρεία μας να επικεντρωθεί στις νέες προσθήκες στην ομάδα μας και ελπίζουμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα κατά τη διάρκεια των συνεδριών συμβουλευτικής ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων και την ενσωμάτωσή τους στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Συγχαρητήρια σε όλους, είθε η ζωή σας να γεμίσει με δημιουργικότητα και όνειρα.

Μάθατε τα τελευταία νέα μας με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο, χρησιμοποιώντας τη που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *