Δελτίο Τύπου – 16/07/2020

Η Creators of Cosmos επιθυμεί να σας ενημερώσει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Παραγωγής μας, Κωνσταντίνος Κέκκας, μαζί με την ομάδα του ‘Urdi Lubi’, κυκλοφορούν από σήμερα το διαδραστικό τους παιχνίδι με τίτλο “Cities Revealed”, στο πλαίσιο του προγράμματος “Trust in Play”, το οποίο υποστηρίζει αναδυόμενους επαγγελματίες στον τομέα του αστικού σχεδιασμού παιχνιδιών, καθοδηγώντας τους να χτίσουν μια βιώσιμη πρακτική, εξερευνώντας και οικοδομώντας, με παιγνιώδη τρόπο, νέες σχέσεις εμπιστοσύνης στις πόλεις.

Το παιχνίδι, εκτός από μέσο ψυχαγωγίας, δημιουργήθηκε ως εργαλείο διασύνδεσης και μετάφρασης της πολιτισμικής ταυτότητας και της διαπολιτισμικής κατανόησης μεταξύ αγνώστων  σε παγκόσμιο επίπεδο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες με τη χρήση διαδικτυακής εφαρμογής και των κινητών συσκευών τους, κάνουν βόλτες στις πόλεις τους και ανταλλάσσουν υλικό (ήχους και εικόνες) που σχετίζονται με ορισμένες θεματικές, οι οποίες και έχουν προκαθοριστεί από τους δημιουργούς.

Έτσι, δημιουργείται κοινή κατανόηση για την πολιτιστική ποικιλομορφία μεταξύ των παικτών, οι οποίοι συνήθως παίζουν το παιχνίδι σε ζευγάρια. Μια άλλη ευκολία που προσφέρει ο σχεδιασμός του παιχνιδιού, αφορά τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό δεδομένων, καθιστώντας έτσι το παιχνίδι διαθέσιμο σε όλους.

Ευχόμαστε στην ομάδα να έχει εξαιρετική τύχη στην προσπάθεια της και σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε το “Cities Revealed” στην εφαρμογή Telegram. Θα περιμένουμε τα σχόλιά σας! Βγείτε λοιπόν στις πόλεις σας και ανακαλύψτε τις ξανά, με έναν παιχνιδιάρικο και αστείο τρόπο.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παρακολουθήστε τα νέα μας, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *