Ενημερωτικό Δελτίο – 20/08/2020

Αυτή ήταν μια δύσκολη σεζόν, θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί με σιγουριά. Όμως, για εμάς υπήρξε μια περίοδος που μας επέτρεψε να προετοιμάσουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες, να διατηρήσουμε τον αναπτυξιακό μας ρυθμό, ανεξάρτητα από τους περιορισμούς που επιβάλλονται λόγω της επιδημίας Covid-19.

Σε αυτό το βαθμό, προωθήσαμε την ενέργεια και τις προσπάθειές μας στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων για περισσότερους από 15 προορισμούς στην Ελλάδα. Έτσι, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε στους υπάρχοντες και μελλοντικούς συνεργάτες μας ότι είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τους ακόλουθους προορισμούς με έναν από τους τίτλους μας: Ελαφόνησος, Τήνος, Σύρος, Πάρος, Μήλος, Αμοργός, Σαντορίνη, Αστυπάλαια, Σκιάθος, Αράχωβα, Καβάλα, Πάργα, Δράμα, Πρέβεζα, Δήμοι Μαρούσι, Ζαγορά – Μούρεσι, Νίκαια και Σπάρτη, το νησί Κύθνος, Αθήνα και Χαλκιδική, καθώς και για ιδιωτικούς συνεργάτες τόσο στον κλάδο του μάρκετινγκ όσο και στον τομέα της φιλοξενίας.

Σε συνέχεια της προετοιμασίας μας, φέτος, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με έναν εμπειρογνώμονα στον τομέα των τουριστικών βιομηχανιών, τον κ. Νότη Μαρτάκη και το επιχειρηματικό του δίκτυο, το MTC Group Consulting. Είναι τιμή για την εταιρεία μας να επιλέγεται ως συνεργάτης από την MTC, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι έχουν εμπειρία 22 ετών συνεχούς παρουσίας στον τουρισμό, τη φιλοξενία και την επικοινωνία. Για να μην αναφέρουμε ότι, ο ίδιος ο κ. Μαρτάκης διετέλεσε σύμβουλος επικοινωνίας για την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων ιδιωτικών και δημόσιων φορέων. Ελπίζουμε να μάθουμε και να μεγαλώσουμε μέσα από αυτήν την εμπειρία και σας βεβαιώνουμε ότι τους επόμενους μήνες θα έχουμε να σας ανακοινώσουμε ενδιαφέροντα νέα.

Από τις 15 Ιουλίου και μέχρι τώρα, έχουμε επίσης αφιερώσει τις δυνάμεις μας για επαγγελματική ανάπτυξη, κυρίως σε ότι αφορά στην ανάπτυξη της σειράς σεμιναρίων που ετοιμάζουμε όπως και των έργων Ε&Α. Έτσι, ξεκινήσαμε συνεργασίες με δύο διδακτορικούς υποψηφίους, με τους οποίους θα ερευνήσουμε δύο τομείς προτεραιότητας για εμάς. Αυτή είναι η καινοτομία και η εκμετάλλευση Big Data, και οι ψυχολογικοί παράγοντες ανθεκτικότητας στη νεολαία.

Επιπλέον, και μετά την επιτυχία του σεμιναρίου της Κιναισθητικής Νοημοσύνης, ήρθε η ώρα να απευθυνθούμε σε έναν άλλο αναπτυξιακό τομέα και αυτή τη φορά επιλέξαμε τη Μουσική Νοημοσύνη. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι, όταν δημιουργούμε πολλαπλές μαθησιακές τροχιές που απευθύνονται σε περισσότερες από μία νοημοσύνη, τότε μπορούμε να επιτύχουμε μια ολιστική προσέγγιση για ένα πιο περιεκτικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Σε αυτό το βαθμό, είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι δημιουργούμε την ομάδα Erasmus+, η οποία θα σχεδιάσει και θα υποβάλει αποκλειστικά σχετικές αιτήσεις στο πρόγραμμα, για την επόμενη περίοδο.

Ελπίζουμε να περάσετε ευχάριστα τις διακοπές σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στις αρχές Σεπτεμβρίου, με τα πιο πρόσφατα νέα και ανακοινώσεις μας. Μέχρι τότε, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *