Αναβίωση των έργων μας στην Πλατεία Θεάτρου – 30/04/2019

Έχει περάσει ένας μήνας από την επιστροφή μας στην Πλατεία Θεάτρου, αφού αποδεχτήκαμε την πρόσκληση της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών Α.Ε., και τις τελευταίες τριάντα (30) μέρες επιδοθήκαμε σε μια προσπάθεια να αναβιώσουμε τα έργα μας στην περιοχή.

Εντός της επόμενης περιόδου, ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να παραδώσουμε το pitching deck μας για να χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα από τους υπόλοιπους δικαιούχους του προγράμματος και έτσι να τους βοηθήσουμε να πραγματοποιήσουν παρουσιάσεις για την εξασφάλιση χρηματοδότησης στο στάδιο της εγκαθίδρυσης τους. Σε συνέχεια του σχεδιασμού των έργων μας, επιδιώκουμε την αναδημιουργία της φωτογραφικής μας έκθεσης με τίτλο «Αναμπέλα», συνεργαζόμαστε με το Σεραφείο Κέντρο Αθλητισμού – Πολιτισμού και Καινοτομίας για να υλοποιήσουμε το εργαστήρι μας Κιναισθητικής Νοημοσύνης για άνεργους και πρώην έγκλειστους φυλακών, προετοιμάζουμε σε συνεργασία με τη ΜΚΟ ‘We need Books’ την υλοποίηση συναυλίας με προσφυγικά συγκροτήματα και πρόσφυγες καλλιτέχνες σε σύμπραξη με Έλληνες μουσικούς, ενώ παράλληλα παραδίδουμε την έκθεση μας για την ανάπτυξη στρατηγικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της νεοφυούς εταιρείας Coco-mat.bike, μίας spinoff της παγκόσμιας γνωστής μάρκας Coco-mat.

Φωτογραφία Αρχείου

Σε επέκταση της έρευνας μας για πιθανούς μελλοντικούς υπαλλήλους, στις 26 Απριλίου 2019, πραγματοποιήσαμε συνάντηση στην οποία αποφασίσαμε τα κριτήρια, το επιχειρηματικό προφίλ και το προσωπικό υπόβαθρο που αναζητούμε σε έναν υπάλληλο και έτσι είμαστε έτοιμοι να προσκαλέσουμε νέους υποψηφίους για να γίνουν μέρος της “οικογένειάς μας”.

Φωτογραφία Αρχείου

Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα σε μία από τις εκδηλώσεις μας. Μέχρι τότε, μείνετε ενημερωμένοι με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *