Τόσα πολλά να γίνουν… τόσο λίγος χρόνος – 21/05/2019

Στην προσπάθεια μας να σας κρατάμε ενημερωμένους/ες για τις δράσεις μας και αποτελέσματά τους, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας κοινοποιούμε το παρόν ενημερωτικό δελτίο για πολλούς λόγους.

Πρώτα απ ‘όλα θέλουμε να συγχαρούμε τον Γενικό Διευθυντή μας, Κωνσταντίνο Κέκκα, για την αποδοχή του στο ευρωπαϊκό συγχρηματοδοτούμενο έργο “Rock”, το οποίο στοχεύει στη στήριξη του μετασχηματισμού των ιστορικών κέντρων των πόλεων που πλήττονται από φυσική καταστροφή, κοινωνικές συγκρούσεις και κακή ποιότητα ζωής σε Δημιουργικές και Βιώσιμες εστίες, μέσω κοινής δημιουργίας νέων βιώσιμων, περιβαλλοντικών, κοινωνικών και οικονομικών διαδικασιών.

Στις 14 Μαΐου 2019 πραγματοποιήσαμε συνάντηση με στελέχη της ΕΑΤΑ A.E. και τον επιμελητή της Εβδομάδας Μουσικής Αθηνών στην Ελλάδα, ιδιοκτήτη της ΑΜΚΕ “MESO” Γιώργο Περό, προκειμένου να συμφωνήσουμε για μια σειρά εκδηλώσεων στην πλατεία Θεάτρου. Μετά από εποικοδομητικές συζητήσεις και με τις δύο πλευρές, η εταιρεία μας ανέλαβε την υποχρέωση να παρουσιάσει το μοντέλο της για το πρώτο Φεστιβάλ Επικής Μουσικής, στο πλαίσιο του συνεδρίου Athens Music Convention, που θα πραγματοποιηθεί κατά την Εβδομάδα Μουσικής Αθήνας από τις 17 έως τις 23 Ιουνίου 2019. Πρόκειται για πολυήμερη πολιτιστική εκδήλωση διεθνούς χαρακτήρα. Η ιδέα γεννήθηκε με την ευκαιρία της 20ης επετείου από την έναρξη της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής στην Αθήνα το 1999, χάρη στην συνεργασία της ΑΜΚΕ ‘MESO’ με τον Οργανισμό Άθλησης, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και σε σχέση με τις κοινές προσπάθειες για την ανάδειξη της Αθήνας ως διεθνούς προορισμού για την καινοτομία στη μουσική βιομηχανία μέσω της ‘Τεχνόπολης’ και του ‘INNOVATHENS’ powered by Samsung. Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα στον σύνδεσμο: https://mesoevents.eu/athens-music-week-revealed/?lang=el

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώνουμε το pitching deck που θα παραδοθεί στους ωφελούμενος του “Polis²” καθώς και την αναφορά στρατηγικής επιχειρηματικής ανάλυσης που θα παραδοθεί στην Coco-mat.bike, εκπληρώνοντας έτσι ένα μέρος των υποχρεώσεών μας στο πρόγραμμα. Στο ίδιο πλαίσιο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώσαμε τον έλεγχο των οργανώσεων που θα μπορούσαν να συνεργαστούν μαζί μας για την υλοποίηση του σεμιναρίου μας της Κιναισθητική Νοημοσύνη για την ενδυνάμωση ανέργων – πρώην κρατουμένων. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι εγκαίρως για να το παρουσιάσουμε τους επόμενους μήνες.

Τέλος, είμαστε ευτυχείς που συμμετείχαμε στη συνέντευξη Τύπου με τίτλο “Πάρτε θέση! Υποψήφιοι/ες βουλευτές/τίνες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απαντούν”. Πρόκειται για την τελική εκδήλωση της εκστρατείας ‘MAKE THEM ACT’, η οποία ξεκίνησε από την οργανωτική επιτροπή του Περιπάτου κατά των Διακρίσεων 2019. Η εκδήλωση αφορούσε στην προσπάθεια πάνω από 120 οργανώσεων και κοινοτήτων της Κοινωνίας των Πολιτών από την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και εκατοντάδες πολίτες, να υπογράψουν Δημόσια Δήλωση, αντικατοπτρίζοντας τη βαθιά τους ανησυχία για την άνοδο του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και των ακροδεξιών στοιχείων στην Ευρώπη.

Μείνετε ενημερωμένοι με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό μας δελτίο, χρησιμοποιώντας την φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *